Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Teknik Direktör Açıklaması

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in sezon sonunda milli takımın başına geçeceğini hatırlatarak, yeni teknik direktör arayışlarına henüz başlamadıklarını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın Bolu'nun Gerede ilçesinde yapımı başlayacak olan tesisin temel atma töreni için Gerede'ye gittiği sırada Bolu kent merkezindeki Bolu Beşiktaşlılar Derneği'ni de ziyaret etti. Başkan Orman'ı burada siyah beyazlı taraftarlar karşıladı. Dernekte taraftarlarla sohbet eden Başkan Fikret Orman, fotoğraf isteklerini de kırmadı. Dernekte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, A Milli Takım'ın aldığı 2 galibiyetle ilgili olarak, "Üst üste galibiyetler moral oldu. Milli takım son zamanlarda moral olarak düşmüştü. Biraz özgüvenini de kaybetmişti. Özellikle Türk kamuoyunda özgüvenini kaybetmişti. Şenol Hoca uğurlu geldi. 2 tane üst üste farklı galibiyetle bir tanesi deplasmanda, bir tanesi içeride çok başarılı maçlar çıkardı. Şimdi o başarıyı Şenol Hoca geri gelsin de bizde yapmaya başlasın" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Teknik Direktör Açıklaması

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI

Orman, yeni teknik direktör arayışlarıyla ilgili olarak da, "Sezon sonu Şenol Hoca milli takıma gidecek. Bu aşamada daha görüşmelere başlamadık. Daha bir değerlendirme sürecimiz başladı. Önümüzdeki haftalardan sonra daha ağırlık kazanır. Daha önce de açıkladığım gibi Beşiktaş'ın Mayıs ayında bir seçimi var. Seçimde şimdi ne zaman seçim olacağını açıklayacağız. Adaylar çıkacak. Adaylar kendi hocalarını söyleyecek. Ondan sonra da biz seçim bittikten sonra daha hızlı yürür bu işler" ifadelerini kullandı.

BOLU GEREDE'YE TESİS

Beşiktaş'ın Bolu'nun Gerede ilçesinde yapacağı kulüp tesislerinin 4-5 aylık bir süreçte bitmesini planladığını aktaran Orman, "İnşallah onun da temelini atacağız. 4-5 ayda bitireceğiz. Gerede'ye inşallah yaz kampına geleceğiz. Bitecek gibi görünüyor. Takımı da oraya getirme niyetimiz var" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Dürbünlü:

küme düşecek takımlar 1-fener 2-bj

4
6
yanıtYanıtla
dori:

başlamayın tabi ya. . ne gereği var sanki sezon başından beri ne yönetim var ne teknik direktör. . herkesin kafa başka yerde

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sergen getrlsin

6
0
yanıtYanıtla
tenisçi:

Fikret Orman Şenol Güneşin kıymetini bilemedi. son 2 sezondur yanlış transfer politikalarıyla hem bjkyi hem Şenol Güneşi yıprattı. Şenol Güneş çok iyi bir antrenör olmasının ötesinde çok çalışkan, saygılı, efendi bir insandı. Umarım yerine gelecek kişi Şenol Güneşin yerini doldurabilir.

5
1
yanıtYanıtla
ua4:

tiner fabrikatörü herhangi biri takımın başına geçmeli.

0
1
yanıtYanıtla
ua4 D:

la tinercisin o belli de gerici ve itici hatta şikecisin bi sus artık kaç yıldır burdasın be tinerci kesin bunu anlayonuz yemiş tiner kalmış aklında sadece :D

yanıt0
yanıt0
BJK Lİ:

şifo mehmet erzurum u bıraktı onun için koşa koşa geldi alın işte bir iki ay idare eder

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title