Haberler

Beşiktaş Balotelli için resmi görüşmelere başladı

Güncelleme:

Beşiktaş, Balotelli transferi için görüşmelere resmen başladı. Brescia, golcü futbolcuyu bedelsiz bırakabileceklerini açıkladı, Kartal temaslarına hız verdi. Yönetici Torunoğulları, Çizme'de oyuncunun menajerleriyle bir araya geldi.

Burak Yılmaz'ın sakatlık sürecinde Güven Yalçın'dan istediği verimi alamayan Beşiktaş'ta yeni yönetimin görevi devralmasının ardından golcü transferi gündeme gelmişti. Bu doğrultuda Mario Balotelli'yi listelerine dahil eden siyah-beyazlılar, oyuncunun kulübü Brescia'dan gelen açıklama sonrası temaslarına hız verdi.

İtalyan kulübünün başkanı Massimo Cellino, golcü futbolcuyu Ocak ayında bedelsiz olarak bırakabileceklerini dile getirdi. Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları da geçtiğimiz günlerde İtalya'ya giderek oyuncunun temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

BEŞİKTAŞ 1.5 MİLYON EURO ÖNERDİ

Torunoğulları'nın Balotelli'ye Brescia'da aldığı rakam olan 1.5 milyon Euro'yu teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş Ocak ayında, forvetin yanı sıra stoper ve kanat mevkilerine de takviye yapmayı planlıyor.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Güven Yalçın Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (21)

Alkim:

boş transfer

13
11
yanıtYanıtla
GADDAR KERİM:

nouma 2 geliyor yakıda vizyonda

14
6
yanıtYanıtla
DERBEDER CİMBOMLU:

AMAN HA GELMESİN KAREKTERİ SIKINTI.

10
8
yanıtYanıtla
derbeder BEŞİKTAŞLI:

Melo dan on kat daha iyidir karakteriyle merak etme.

yanıt15
yanıt6
Hakan:

Yav arakadaş dünyada başka topçu mu yok hep aynı isimler !!! Algınızı genişletin biraz. Genç uzuca o kadar topçu varken hep aynı isimler. . . Sonunda ne oluyor ? Bilindik hikaye :) Hüsran, hüsran hüsran. . . .

12
4
yanıtYanıtla
ULTRA:

burası karşacak vaziyet alın renkliler

8
3
yanıtYanıtla
ü.zengin:

bu adamı alsın bjk kaçırmasın aslı varsa haberin burakdan 10 kat daha iği

2
5
yanıtYanıtla
.:

AJAX''ı örnek alın biraz

6
0
yanıtYanıtla
VEZIRR:

DESENE OLAY VAR:))

4
2
yanıtYanıtla
bjk:

şakamı yapıyosunuz oğlum zaten mali sıkıntımız büyük çöpe atılacak paramız yok bizim

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title