Haberler

Beşiktaş, Atalanta'nın Genç Yeteneği Timothy Castagne'nın Peşinde

Güncelleme:

Gençlerbirliği'nde oynayan Ahmet Oğuz'la görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın, İtalya'nın Atalanta takımında forma giyen Timothy Castagne için de nabız yokladığı iddia edildi.

Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün yerine genç bir sağ bek almayı planlıyor. Bu doğrultuda Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Oğuz'la görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlıların İtalya'nın Atalanta takımında forma giyen Timothy Castagne için de devreye girdiği iddia edildi.

CELTİC DE İSTİYOR

İskoç devi Celtic'in de istediği 23 yaşındaki Belçikalı sağ bek için siyah-beyazlıların menajerler aracılığıyla oyuncunun durumunu sorduğu belirtildi. Genç oyuncu, bu sezon 14 maçta forma giyerken, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

efe can:

yaw haberi okumadim ama basligi görünce kim kime verir genc yetenegi. ha türkiye icin genc yetenekse onuda bir zahmet türkiye icin genc yetenek diye yazinda bosu bosuna haberin basligini okumak icin Zaman harcamiyalim

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title