Haberler

Beşiktaş'a Burak Yılmaz şoku! Lecce yıldız ismi ikna etti

Güncelleme:

Hem Beşiktaş hem de Milli Takım ile iyi bir dönem geçiren Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Beşiktaş'ın golcü oyuncuyu satmak istemediği ancak Burak Yılmaz'ın ayrılmak istemesi yüzünden Lecce'den gelen 1,5 milyon euroluk teklifin kabul edileceği öğrenildi.

Transferde sessiz kalan, ekonomik problemlerle boğuşan, yüksek maliyetli oyuncuları bir türlü gönderemeyen siyah-beyazlılar şimdi de en önemli oyuncusunu kaybetme korkusu yaşıyor.

İtalya Serie A'ya 7 sezon sonra yeniden yükselmeyi başaran Lecce, bir süredir Burak Yılmaz'ı transfer etmek için girişimlerde bulunuyordu. Sarı-kırmızılı ekibin Sportif Direktörü Mauro Meluso, 20 gün önce İstanbul'a gelmiş ve Beşiktaşlı idarecilerle golcü oyuncunun transferi için görüşmüştü. Ancak Meluso'nun, bonservis bedeli ödenmeden transferi gerçekleştirme çabaları sonuçsuz kalmıştı. Lecce buna rağmen pes etmedi.

TEKLİF AZ AMA...

Türkiye Gazetesi'den yer alan habere göre; Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'tan alacakları olmasını fırsat bilen Lecce, bonservis bedeli ödemeye yanaşmıyordu. Mauro Meluso'nun golcü oyuncunun menajeriyle yaptığı görüşmeyle birlikte transfer yeni bir boyut kazandı. Bu görüşmeden sonra Burak Yılmaz'ın, Lecce'de oynamayı kabul etmesi üzerine sarı-kırmızılılar yeniden harekete geçti. Daha önce bonservis bedeli ödemeye yanaşmayan İtalyan ekibi, Burak Yılmaz'ın istekli olmasıyla 1,5 milyon avroyu gözden çıkardı. Beşiktaş'ın bu teklifi kabul etmesi düşünülmüyor. Ancak ayrılmak isteyen Burak Yılmaz'ın takımda kalmasının daha büyük huzursuzluğa yol açmasından endişelenen yönetim satışa mecbur kalabilir.

HEP TARTIŞILDI...

Geçtiğimiz sezonun devre arasından büyük tepkilere rağmen transfer edilen Burak Yılmaz, attığı gollerle taraftarların sevgilisi hâline gelmişti. Beşiktaş'a döndükten 10 sene sonra yarım sezon forma giyen golcü oyuncu eğer ayrılırsa yönetimi çok zor günler bekliyor olacak ve takıma kaliteli bir golcü bulmak için uğraş verilecek.

YENİ HEDEF SUZUKI

Geçen sezon Kagawa'yı kiralayan Beşiktaş, bir başka Japon oyuncuyu daha renklerine katmak için harekete geçti. Japon basınında yer alan haberlere göre; siyah-beyazlılar, Kashima Antlers forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Yuma Suzuki için transfer teklifi yaptı. Belçika ekibi St. Truiden'in de Japon oyuncuyu istediği ancak Beşiktaş'ın teklifinin daha iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Lecce Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

Para:

Burak paraya gider aha görün.

5
9
yanıtYanıtla
BY17:

Yok öyle birşey

7
5
yanıtYanıtla
AVCI01:

ÇAKMA BY17 SANA SORARDI BURAK GİTMEK İÇİN

yanıt2
yanıt6
BY17:

Kardeş git Burak Yılmaz''ın son hikayesina bak sonra gel özür dile

yanıt3
yanıt0
yunus beriş:

Yalan haber

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yalannnnnnnnnnnnnnnnn

5
1
yanıtYanıtla
ali:

şenol hoca hazır takım alır. havasını atar. giderkende yıkıp gider. . . .

2
4
yanıtYanıtla
DRMR:

KARGASPOR SUZUKİ YERİNE KAWASAKİYE YÖNELMİŞ. . HAHAHA

2
3
yanıtYanıtla
ercan:

yazık beşiktaş ne hale geldi

2
2
yanıtYanıtla
kartal:

burak bunu yaparsa bir daha yönetim kim olursa olsun kapıdan adımını atamaz

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title