Haberler

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage: İstediğimiz Sonucu Alacağımızı Düşünüyoruz

Güncelleme:

Galatasaray - Benfica maçı öncesinde konuşan Portekiz ekibinin teknik direktörü Bruno Lage, "Rakibi iyi analiz ettiğimizi ve buradan istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyoruz. Maça hazır ve motive durumdayız." dedi.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Galatasaray'a konuk olacak olan Benfica'da Teknik Direktör Bruno Lage ve oyunculardan Haris Seferovic, Türk Telekom Stadyumunda düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Maça hazırlanmak için gerekli sürenin olmadığını belirten Lage şöyle konuştu: "Bu maça hazırlanmak için istenilen süre yoktu. Rakibi iyi analiz ettiğimizi ve buradan istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyoruz. Maça hazır ve motive durumdayız. Hafta sonu kendi sahamızda oynadık. Orada da ateşli bir ambiyans vardı. Bu ambiyansa hazırız. Galatasaray büyük bir kulüp ve tecrübeli teknik direktörleri var. Bizde de büyük maçlara hazır oyuncular bulunuyor. Bu tarz durumlara alışığız."

"HAYATTA ANİ DEĞİŞİKLİKLER OLUYOR"

Son maçlarda form grafiklerinin yükselmesine değinen Portekizli çalıştırıcı "Bu durumun bizi rehavete sokmayacak. Gerekli konsantrasyonumuz var. Yeterli kazanma isteği ve konsantrasyonumuz bulundukça bu durum sorun teşkil etmeyecek" dedi.

Pizzi ve Grimaldo gibi önemli oyuncularını İstanbul'a getirmeyen Lage bu konuyla ilgili olarak, "Önümüzde uzun bir maraton var. Aralık, Ocak, Şubat ayları yoğun geçiyor. Yaşları, performansları gibi çeşitli durumları göz önüne alınarak bu kararı verdik. Oynayacak her oyuncuya güveniyorum" yorumunu yaptı.

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage: İstediğimiz Sonucu Alacağımızı Düşünüyoruz

"BÜYÜK BİR EKİBİMİZ VAR"

Portekizli çalıştırıcı, "Kısa bir süre önce ikinci lig takımı çalıştırırken şimdi UEFA Avrupa Ligi'nde maça çıkıyorsunuz, bu nasıl bir his" sorusuna "Hayatta ani değişiklikler oluyor. Bunun için çalışma ve başarma azmi önemli. Büyük bir ekibimiz var. Bu motivasyon ve güvenle her işin üstesinden gelinebilir" yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türk Telekom Stadyumu Galatasaray Benfica Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

KSK li MESUT:

Haydi alın şu maçı benfica, yenin şu ingiliz fransız kırması takımı. Ülkece destekliyoruz sizi. Vurduğunuz gol olsun...

5
17
yanıtYanıtla
istanbul:

ksk amatördemıydı cıkartamadım yardımcı olurmusun :)

yanıt4
yanıt1
ASLI:

HAYDE ASLAN PARÇALARI TÜM KALBİMLE DESTEKLİYORUM SİZİ ŞANSINIZ BOL VURDUĞUNZ GOL OLSUN. ACIMAYIN PİSİCİKLERE.

13
5
yanıtYanıtla
engin:

yorumu beğenenler burda gsye pisicikler demiş haberiniz olsun

yanıt2
yanıt1
ASLI:

BUNLARIN NİYETİ KÖTÜ HİÇ ACIMAYA NİYETLİ DEĞİLLER 5 ATIP İŞİ BİTİRMEK İSTİYORLAR. G. S. AYVALARDA.

5
11
yanıtYanıtla
ŞANLI BEŞİKTAŞ:

BENFİCAYA BAŞARILAR KOYUN GİTSİN BUNLARA NE OLDUKLARI BELLİ DEĞİL

6
7
yanıtYanıtla
12.adam:

tinerci portekiz çocugu fazla kokladın galiba tineri

yanıt3
yanıt5
akif:

Galatasaray Takımının Kuruluş Amacı : Maksadımız bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir. Ezikler bu nasıl karın darlığıdır güle oynaya milliyetçiliği satıyorsunuz. çok mutlu olacaksınız gavurlar bizi yenince. sizden bir cacık olmaz değil sizden bir tek cacık olur! utanmazlar

yanıt3
yanıt4
gercekci olalım:

ts macındakı hakem gelırse maca kesın cımbom kazanır

4
8
yanıtYanıtla
Fenerbahçe 34:

Kardeş Benfica‘ya Başarılar Diler,,Ezik Sarayı Darmadağın Etmelerini Rica Ederim.

2
9
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title