Haberler

Belhanda'nın Vatandaşı Nasser El Khayati, Şampiyonluk Kutlamalarına Geldi

Güncelleme:

Galatasaray'ın 22. şampiyonluğunu kazandığı Medipol Başakşehir maçı sonrasında kutlamalar yapıldı. Sarı kırmızılı futbolcuların saha içinde yaptığı kutlamaya Belhanda'nın vatandaşı Nasser El Khayati de katıldı. Çekilen fotoğraflar sonrasında transfer iddiaları gündeme geldi.

Galatasaray'ın dün akşamki şampiyonluğu hem saha içinde hem de Türkiye genelinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Maçın ardından sarı kırmızılı futbolcular ve aileleri sahanın içerisinde doyasıya eğlendiler. O anlarda sahada yer alan bir isim dikkatleri üzerine çekti.

De Telegraaf gazetesinin haberine göre sezonu Hollanda Eredivisie ekiplerinden ADO Den Haag'da geçiren Nasser El Khayati, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında görüntülendi. Sarı kırmızılı ekibin bir transfer girişiminde bulunduğu iddia ediliyor.

Belhanda'nın Vatandaşı Nasser El Khayati, Şampiyonluk Kutlamalarına Geldi

NAC Breda'da Ömer Bayram ile takım arkadaşı olan El Khayati, aynı zamanda Younes Belhanda'nın vatandaşı.

Orta sahanın ortasında görev alan Faslı oyuncu bu sezon forma giydiği 35 maçta 20 gol 12 asistlik bir performans sergilemişti. 30 yaşındaki El Khayati'nin ADO Den Haag'la olan sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

GALATASARAYLI:

Ukala Belhandayı istemiyoruz. Satın gitsin.

18
1
yanıtYanıtla
DÖRT YILDIZ:

ŞU EZİK FB''''NİN İBAN NUMARASINI YAZARMISINIZ? FİLİSTİNE BAĞIŞTA BULUNMAKTAN VAZ GEÇTİM, BU FAKİRLER DAHA ZOR DURUMDA. OLMADI BU SENEKİ FİTRE ZEKATIMI DA FB''''YE VERECEĞİM. . . . . . ÇILDIRIN LAN , AĞLAYIN SALYA SÜMÜK EZİKLER !!!

4
4
yanıtYanıtla
PİLAV ÜSTÜ ONYEKURU:

komik mi olduğunu sanıyosun. cebindeki üç kuruş parayla feneri mi ezmeye çalışıyosun. git şaibeli şampiyonluğunu kutla mal !!

yanıt1
yanıt3
H BAKİ YÜKSEL:

hakemlerle şampiyon muş

1
4
yanıtYanıtla
nereye:

bu adam ceza sahası içinde topla buluştuğunda o pozisyon ? da gol oluyor tehlikeli bir isim plasesi çok iyi

0
2
yanıtYanıtla
Camera:

22 sporcu mucadele eden lere basarilar spor cok guzeldir tartismasiz...fakat pazar aksami beyoglunda mubarek ramazan ayinda 100 lerce sarhos ellerinde biralar kibarliktan kulturden asaletten nasibini alamamis gs taraftari cok kötü fotograflardi...turistler yuzleri saskin bu holiganlari seyretti ben bu ulkeye bunlarimi gormeye geldim!!!!......futbol sahada spor mucadele olarak guzel ama % 80 seyircisi ruh hastasi kesinlikle.....

2
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

Fotbolun Öldüğü yıl 2019

0
2
yanıtYanıtla
aman deyim:

aman sadece dedikodudan ibaret kalsın !!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title