Haberler

Beckham'ın Köpeğine Örttüğü Battaniye Fiyatıyla Pes Dedirtti

Güncelleme:

Ünlü futbolcu David Beckham'ın köpeğinin üzerine örttüğü battaniye 34 bin 500 TL'lik fiyatıyla dudak uçuklattı.

David Beckham'ın geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraftaki detay, öğrenenleri şaşkına çevirdi. Beckham, köpeğinin üzerine değeri 34 bin TL olan battaniyeyi örterek herkesi şaşırttı.

34 BİN 500 TL DEĞERİNDE

Ünlü moda tasarımcısı Victoria Beckham, geçtiğimiz günlerde, eşi David Beckham'ın köpeğiyle uyurken bir fotoğrafını paylaştı. 'Babasıyla öğlen şekerlemesi' notuyla paylaşılan fotoğraftaki bir detay takipçilerin gözünden kaçmadı. Beckham'ın uyuyan köpeğin üstünde kırmızı bir Louis Vuitton marka battaniye vardı. Bu markanın köpekler için özel olarak hazırladığı köpek koleksiyonundan bir parça ve değeri 5000 sterlin yani yaklaşık 34 bin 500 TL değerinde olduğu ortaya çıktı. Battaniyenin 34 bin 500 TL olması, pek çok kullanıcı tarafından 'Köpeğine verdiği değer' olarak değerlendirilse de, bir çok kişi bu kadar parayı bir battaniyeye vermenin çok gereksiz olduğuna değindi.

Beckham'ın Köpeğine Örttüğü Battaniye Fiyatıyla Pes Dedirtti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

KARA:

BUNLARIN ZATEN İMANI YOK EBEDİ CEHENNEM HAYIRLI İŞLER

21
13
yanıtYanıtla
asabi:

fakir bebeğin içemediği sütü zenginin köpeği içiyorsa bana adaletten bahsetmeyin -PAUL SAMUELSON-

15
4
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

HAYVAN SEVMEK GÜNAHMIBU RESİM BENİ DUYGULANDIRDI HAYVANLARI SEVEN İNSANLARIDA SEVER

12
4
yanıtYanıtla
Parisli:

Ama bu avrupalılar hayvanları cok seviyo da sevmek icin cocuk yapmiyolar..

yanıt1
yanıt0
JÜL SEZAR:

bızım araba ondan 4. 500 daha ucuz. demek kı ben o paraya bızım arabadan alırım ustunede 4. 500 luk motor alırım

16
0
yanıtYanıtla
Turk KAGAN:

Hala dunyada adalet var diyen var mi?

14
2
yanıtYanıtla
İngiliz geziciler eminim aç perişandır:

hadi ne duruyorsunuz gezi tayfası David Beckham kendi DOG''una 34 bin 500 TL''lik battaniye almış eee hadi insanlar aç yoksul fakir bilmem ne bilmem ne edebiyatı yapmıyorsunuz hatta buradan konuyu Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Cumhur Başkanımıza iktidara oradan David Beckham laiktir laik kalacak susma sustukça sıra David Beckham''a gelecek direne direne David Beckham yeneceğiz insanlık onuru David Beckham yenecek türü sloganlarınız yok mu yada İngiliz memur işçi köylü çiftçi aç perişan gibi

6
9
yanıtYanıtla
Doğrucu:

sana ne beckham dan bize ne senin saçma sapan yorumlarından. . Gezi olaylarının bunla ne alakası var?? Parası çoksa sana mı dert oldu??

yanıt5
yanıt5
Adınızı Yazın:

Adamalr zaten sterlin olarak kazançları bir de ne den tl üzerinden çok pahalı yorumu yapıyorsunuzki bizim paramızın çok değersiz olduğunu her kes biliyor

8
5
yanıtYanıtla
Hesap ortada..:

Bugün bir ingiliz sterlini yaklaşık 7 tl 35 bini 7 ye bölersen 5 bin sterlinden fazla eder. Aynı mantıkla düşünürsek senin türkiyede bir battaniyeye 5 bin liradan fazla vermen gibi bişey. Çok ucuz da sayılmaz hani. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title