Haberler

Batalla'nın Bursa'daki Son İki Maçı

Bursaspor’dan sezon sonu ayrılacağını açıklayan Arjantinli yıldız Batalla’nın, yeşil-beyazlı formayla Bursa’da son iki maçı kaldı.

Bursaspor'dan sezon sonu ayrılacağını açıklayan Arjantinli yıldız Batalla'nın, yeşil-beyazlı formayla Bursa'da son iki maçı kaldı. Kasımpaşa maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek olan deneyimli oyuncu, iç sahada Konyaspor ve Trabzonspor maçlarında son kez taraftarların karşısına çıkacak.

Yeşil-beyazlı kulüpte birçok ilke imza atan ve kulübün efsaneleri arasında yerini alan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Arjantin'de futbola başladığı yerde kariyerini noktalamak isteyen 34 yaşındaki oyuncu, yeşil-beyazlı takımdaki son günlerini yaşıyor.

Bursa'daki son iki maçı

Deneyimli oyuncu, sarı kart cezası sebebiyle Bursa'da hafta sonu oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek. Ligin bitimine kalan 7 haftalık periyotta iç sahada yalnızca Konyaspor ve Trabzonspor maçlarına çıkacak olan Batalla, bordo-mavililere karşı oynanacak maçta ise Bursa'da son kez taraftarın karşısına çıkmış olacak.

Adını altın harflerle yazdırdı

Bursaspor ile 2009-2010 sezonunda Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Batalla, kulüp kariyerine adını altın harflerle yazdırdı. Taraftarların her maç yoğun ilgi gösterdiği deneyimli oyuncu, yeşil-beyazlı formayla çıktığı 244 maçta 67 kez gol sevinci yaşadı. Bursaspor'daki en golcü sezonunu 2012-2013 sezonunda çıktığı 41 maçta 19 gol atarak yaşayan Batalla, bu sezon ise 4 gol, 5 asistlik katkı sağladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Konyaspor Kasımpaşa Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title