Haberler

Fenerbahçe Beko, Sahasında Zalgiris'e 82-80 Mağlup Oldu

Güncelleme:

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe Beko, sahasında konuk ettiği Litvanya temsilcisi Zalgiris'e 82-80 mağlup oldu ve seride durum 1-1 oldu.

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında kendi sahasında Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'a 82-80 mağlup oldu ve seride durum 1-1'e geldi. Üç galibiyete ulaşacak ekibin Dörtlü Final'e yükseleceği serinin üçüncü maçı, Zalgiris'in ev sahipliğinde 23 Nisan Salı günü Litvanya'da oynanacak.

Pota altından sayılar üreten Zalgiris karşısında Guduric ve Melli ile üç sayılık basketler bulan Fenerbahçe Beko, 4. dakikayı 13-6 üstün geçti. Savunmasını sertleştiren ve sarı-lacivertli ekibe kolay sayı şansı vermeyen Litvanya temsilcisi, 8. dakikada öne (15-16) geçti. Fenerbahçe Beko, Green'in dış atıştan kaydettiği sayıyla ilk çeyreği 21-20 önde tamamladı.

Fenerbahçe Beko, Sahasında Zalgiris'e 82-80 Mağlup Oldu

FARK 17 SAYIYA KADAR ÇIKTI

İkinci çeyrekte pota altından Ulanovas'la arka arkaya sayılar üreten Zalgiris, Wolters'in üç sayılık basketiyle 15. dakikada farkı 8 sayıya çıkardı: 28-36. Boyalı alanı iyi savunan Litvanya temsilcisi, 17. dakikada farkı çift hanelere (30-40) taşıdı. Çeyreğin kalan bölümünde iki ekip de dış atışlardan sayılar buldu ve Zalgiris, soyunma odasına 46-39 galip durumda gitti. İkinci yarıya hücumda ve savunmada kötü başlayan Fenerbahçe Beko karşısında skorer bir oyun sergilen Zalgiris, 26. dakikada farkı 17 sayıya (46-63) çıkardı. Davies'in sayılarıyla üstünlüğünü koruyan Litvanya temsilcisi, final periyoduna 73-58 üstün girdi.

SON ÇEYREK NEFES KESTİ

Son çeyreğe iki ekip de sert savunma yaparak başladı. Serbest atışlardan basketler bulan Zalgiris karşısında pota altından sayılar üreten Fenerbahçe Beko, 35. dakikada farkı tek haneleri indirdi: 68-77. Rakibine kolay sayı şansı vermeyen sarı-lacivertli ekip, farkı giderek eritirken, Datome'nin boyalı alandan kaydettiği sayıyla bitime 38 saniye kala beraberliği yakaladı: 80-80. Zalgiris, Grigonis'in sayısıyla bitime bitime 23 saniye kala üstünlüğü yeniden ele aldı: 80-82. Fenerbahçe Beko, son hücumdan yararlanamadı ve Zalgiris sahadan 82-80 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Türk Hava Yolları Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (11)

sporcu, ideolojik siyaset yapmamalı:

ne o sürekli gerek futbol maçında gerek basketbol maçların, da İDEOLOJİK şekilde hep 1 ağızdan Mazbatayı ver mazbatayı ver Mazbatayı ver diye spora siyaset bulaştıranlar şimdi gördünüz mü Mazbatayı Litvanya temsilcisi Zalgiris sizlere mazbatayı verdi umarım akıllı olursunuz siyaset işlerine tevessül etmez siniz bu sizlere ders olsun ister Futbol ister Basketbol ister başka branş olsun ilk önce sporcu olduğunuzu unutmayacaksınız ha siyaset yapmak istiyorsanız istifa edersiniz gir siyasete okeeyy

2
5
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Her zaman söylüyoruz. Biz spor kulübüyüz diye. Şimdi bu yoruma bile atlarlar bazı cahil tipler...

4
1
yanıtYanıtla
pala ali:

ben yoktum böyle oldu

3
1
yanıtYanıtla
tanga cash:

Bu maçın bu sonucunu tek nedeni ilk maçda atılan 40 sayı farkla basketçilerin havaya girip biz bunları nasıl olsa yeneriz havasına girmelerindendir.Ama şunu unutuyorlar dün yok bugün vardır ve oynadığınız takım euro lig takımı köy takımı değil demekki obradoviçde bazı yerlere el atamıyor........

4
0
yanıtYanıtla
Aslkrl8031:

Eziklerin elinde sevindikleri bir basketbol kalmıştı! ondada sonuç hüsran olacak gibi yazık yahu.

0
3
yanıtYanıtla
handikapdüverioğlu:

BURDA DİLİMİZDE TÜY BİTTİ KONUŞMAKTAN OBRADOVICTEN DÜVERİ KAZMASINI BASKETBOLCU YAPMASINI BEKLİYOSUNUZ BU KAZMADAN BASKETCİ OLMAZ ACİLEN YERİNE 2 UZUN ALINMALIDIR Bİ DE BU KAZMAYLA ANLAŞMA YENİLEDİNİZ OLACAK İŞ DEĞİL SEMİH ERDEN OĞUZ SAVAŞ BİLE BU KAZMAYA 10 BASAR

2
0
yanıtYanıtla
team system:

Düverinin kazma olduğu yerde sen ne oluyorsun , İnsanlara kazma diye hitap etme hakkını kendinde nereden buluyorsun ? Çok bilsen zaten , insanların hatalarında onlara böyle kazma diye yazmazsın .

yanıt0
yanıt0
Murat alemdar:

Siz imamoglu diye bagirin beter olun insh. Kazanamazsiniz

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fesatlar catlayin sizleri her yerde her zaman kakaliyan fenerdir unutmayinfesatciliga devam

0
0
yanıtYanıtla
ALI SARILACIVERTBIYIK:

Seneye basket maclarindada görev yapacam

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title