Haberler

Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'ı Ezdi Geçti

Güncelleme:

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe Beko, sahasında konuk ettiği Litvanya temsilcisi Zalgiris'i 76-43 yenerek seride 1-0 öne geçti. Üç galibiyete ulaşacak ekibin Dörtlü Final'e yükseleceği serinin ikinci maçı, 18 Nisan Perşembe günü yine İstanbul'da oynanacak.

Fenerbahçe Beko, sahasında konuk ettiği Litvanya temsilcisi Zalgiris'i 76-43 yenerek seride 1-0 öne geçti. Müsabakaya White'ın sayılarıyla başlayan Zalgiris karşısında Ahmet Düverioğlu ve Melli'yle pota altından basketler üreten Fenerbaçe Beko, 4. dakikayı 9-5 üstün geçti. Hücumlardan boş dönen sarı-lacivertli ekip karşısında 8-0'lık seri yakalayan ve öne geçen Litvanya temsilcisi, 8. dakikada farkı 4 sayıya (9-13) taşıdı. Mola dönüşü toparlanan Fenerbahçe Beko, ilk çeyreği 15-13 üstün tamamladı.

SON PERİYOTTA SADECE 8 SAYI YEDİ

Savunmaların sertleştiği ikinci çeyrekte pota altından Kalinic'le sayılar üreten Fenerbahçe Beko, Ali Muhammed'in üç sayılık basketiyle 17. dakikada farkı 9 sayıya çıkardı: 28-19. Potasını iyi savunan ve rakibini dış atışlara zorlayan sarı-lacivertli ekip, pota altında arka arkaya bulduğu basketlerle farkı açtı ve soyunma odasına 38-21 galip durumda gitti. İkinci yarıya iki ekip de karşılıklı sayılar bularak başladı. Dış atışlardan bulduğu sayılarla Zalgiris karşısında farkı açmaya devam eden Fenerbahçe Beko, final periyoduna 59-35 önde girdi. Son çeyrekte Datome ve Green'in sayılarıyla skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Beko, sahadan 76-43 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'ı Ezdi Geçti

İÇ SAHADA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Fenerbahçe Beko, Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son 18 müsabakada mağlup olmadı. THY Avrupa Ligi'nde sahasında son yenilgisini 2017-2018 sezonunun 30. haftasında Unicaja Malaga'ya karşı yaşayan sarı-lacivertli ekip, daha sonra Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynadığı müsabakalarda rakiplerine boyun eğmedi.

TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Sarı-lacivertli taraftarlar, Zalgiris ile oynanan müsabakaya yoğun ilgi gösterdi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nun tamamını dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını destekledi.

Kaynak: AA / Spor

Türk Hava Yolları Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

ŞAPKACI:

KAÇ TÜRK VARDI O KADRODA, HANİ FUTBOLDAKİ BAŞARIYA BAŞARI DEMEYEN YABANCI DÜŞMANI TARAFTARLARINIZ VARDI YA ONLARA SORUYORUM. KURULUŞU RUM OLANLAR YABANCI BEĞENMİYORMUŞ. LEFTER KÜÇÜKANDONYADİS TE KİMMİŞ LAN.

3
12
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

RECEP KARDEŞ YANLIŞ ANLADINIZ, FENERLİLER BİZİM FUTBOL TAKIMINI SIRF YABANCI DİYE ELEŞTİRDİĞİNDEN SÖYLEDİM. SENLE TANIŞMIYORUZ GALİBA ONDAN DOLAYIDIR ANLAYAMAMAN.

yanıt1
yanıt1
Tarafsız Taraftar :

RUM .....??????

yanıt0
yanıt0
Tarafsız Taraftar :

Niye lan abidik-gubidik konulara YORUM açıyorlar da ; konu SİYSET olunca YORUM açmıyorlar... Alacakları tepkiden korkuyorlar değil mi....!!! Versinler artık Sn. İMMOĞLU na Mazbatayı da , adam Millet için Halk için Demokrasi için göreve ve hizmete başlasın... Ayıptır, günahtır bu Millete yaaa... TERBİYESİZLER....!!!!!!????????????

2
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ŞİMDİ HABERDE OKUDUM BİLADER, ALLAH ŞÜKÜR VERİYORLAR.

yanıt1
yanıt0
kral:

ekrem gelmemiş mi?

1
0
yanıtYanıtla
kul-hakki:

gs var a gitti arif hakan pensilvanyaya gitti fenerin hakki güme gitti

0
0
yanıtYanıtla
2011 şampiyonu trabzonspordur:

aziz tarlaları sürdü Trabzon güme gitti bütün dünya onayladı

yanıt2
yanıt1
hamsi tava bunlarınki hep hava....:

ne ts si ülke elden gidiyordu aziz dedi kimse inanmadı. . . . sonuç ne oldu . . . halen hamsi kafalar şampiyonuz diyor. . . ganırta ganırta 2011 şampiyonu FENERBAHÇE ulannnnnn. . . .

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title