Haberler

Voleybol Takımını Taşıyan Otobüsle Çarpışan Aracın Alkollü Şoförü, Ambulanstan Kaçtı

Güncelleme:

Ankara'da, voleybol takımını taşıyan otobüs ile biri polis aracı 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, devrilen araçta yaralanan alkollü sürücü ambulanstan inerek kaçtı.

Ankara'da, Rusya'nın Zenit Kazan voleybol takımını taşıyan otobüs ile üç otomobil ve bir polis aracının karıştığı zincirleme trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kazada, devrilen otomobilin sürücüsü Mert Karagöz ile aynı araçta bulunan Nur Bala Göksu Ofluoğlu yaralandı. Alkollü olduğu ortaya çıkan yaralı sürücü ambulanstan inerek kaçtı.

AYNI YÖNE GİDEN 2 ARAÇ ÇARPIŞTI

Alınan bilgiye göre, Konya yolu Mevlana Bulvarı'ndan Gölbaşı istikametine seyreden Mert Karagöz'ün kullandığı 06 NHR 06 plakalı otomobil, Çukurambar mevkisinde aynı yöne giden Muhammet Gökmen idaresindeki 06 GF 363 plakalı araca çarptı.

Voleybol Takımını Taşıyan Otobüs Zincirleme Kazaya Karıştı, Devrilen Aracın Alkollü Şoförü Ambulanstan Kaçtı

RUS VOLEYBOL TAKIMINI TAŞIYAN OTOBÜS VE POLİS ARACI DA KAZAYA KARIŞTI

Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil, 2019 CEV Şampiyonlar Ligi erkekler kategorisinde Halkbank ile yapacağı maç için Ankara'ya gelen Zenit Kazan voleybol takımını taşıyan Mustafa Gökoğlu'nun kullandığı 06 ZDZ 98 plakalı otobüs ile kafileye eskortluk yapan 06 A 5733 plakalı polis aracı ve Abdurrahman Erdem yönetimindeki 34 LD 7867 plakalı bir otomobile çarparak devrildi.

DEVRİLEN OTOMOBİLİN ALKOLLÜ SÜRÜCÜSÜ AMBULANSTAN KAÇTI

Kazada, devrilen otomobilin sürücüsü Mert Karagöz ile aynı araçta bulunan Nur Bala Göksu Ofluoğlu yaralandı.Yaralı sürücü ambulanstan inerek kaçtı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mert Karagöz, hastanenin acil servis girişinde ambulanstan inerek kaçtı.

Alkollü olduğu öğrenilen Karagöz, bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak 10 Nisan Polis Merkezine götürüldü. Karagöz, işlemlerinin ardından tedavisi için tekrar hastaneye sevk edildi.

Voleybol Takımını Taşıyan Otobüs Zincirleme Kazaya Karıştı, Devrilen Aracın Alkollü Şoförü Ambulanstan Kaçtı

SPORCULAR OTELE YAYA OLARAK GİTTİ

Kaza sonrası Rusya'nın Zenit Kazan voleybol takımını taşıyan otobüste küçük çapta hasar meydana geldi. Sporcular ise kazayı yara almadan atlattı. Olayın şokuyla bir süre şaşkınlık yaşayan voleybolcular otobüsten inip kalacakları otele yaya olarak gitti. Voleybol takımının geceyi geçireceği otelin kazanın meydana geldiği yere yaklaşık 500 metre mesafede olduğu bildirildi.

Voleybol Takımını Taşıyan Otobüs Zincirleme Kazaya Karıştı, Devrilen Aracın Alkollü Şoförü Ambulanstan Kaçtı

16 OCAK'TA HALK BANK İLE KARŞILAŞACAKLAR

Zenit Kazan voleybol takımının 2019 CEV Şampiyonlar Ligi erkekler kategorisinde 16 Ocak Çarşamba günü saat 17.30'da Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu'nda Halkbank ile mücadele edeceği öğrenildi.

Voleybol Takımını Taşıyan Otobüs Zincirleme Kazaya Karıştı, Devrilen Aracın Alkollü Şoförü Ambulanstan Kaçtı

KONYA YOLU GÖLBAŞI YÖNÜ 1 SAAT TRAFİĞE KAPALI KALDI

Öte yandan, kaza nedeniyle Konya yolu Mevlana Bulvarı'nın Gölbaşı yönü üç şerit olarak yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kaldı. Bu sürede ulaşım polis ekipleri tarafından iki şeritten kontrollü sağlandı.

Kaynak: AA / Güncel

voleybol 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Bingül teyze:

Ehliyetini alıcan ömür boyu birdaha direksiyona geçme şansı bile vermiceksiniz bu yüzden bir sürü masum insan gidiyor

13
0
yanıtYanıtla
KILKUYRUK:

her yer torpil her yer adam kayırma . . . bu ülke iyiyye gitmiyor. . .

6
2
yanıtYanıtla
orhan:

kılkuyruk olmakla kalmayıp aynı zamanda mal oğlu malsın. . . . kendinle iftihar et. . senden malı yok çünkü. . . .

yanıt1
yanıt2
adanus:

hayvan herif o kadar can taşıyosun neden alkol alıyosun sen geber git gençlerden ne istiyosun pisslikkk

1
0
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Kazadan sonra kaçma modası başladı kaçan direk alkollü kabul edilsin olay biter neymiş korktum o yüzden diyorlar o yüzden en geç 1 saat içinde en yakın karakola gidip ifade verme şartı getirilir olay biter devlet yetkililerine bir akıl

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title