Haberler

Başakşehir, Fredrik Gulbrandsen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Medipol Başakşehir, RB Salzburg forması giyen Norveçli forvet Fredrik Gulbrandsen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Medipol Başakşehir, RB Salzburg forması giyen Norveçli forvet Fredrik Gulbrandsen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İşte kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama;

Kulübümüz, Avusturya'nın RB Salzburg kulübünden Norveçli santrafor oyuncusu Fredrik Gulbrandsen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fredrik Gulbrandsen'e hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.

Başakşehir, Fredrik Gulbrandsen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak?
500

Yorumlar (11)

yakalarsam ne olur:

Dikkat edin para muslugunuz kesildi oyle kafaniza gore Istanbul belediyesinin gelirlerinden pay alma doneminiz 24-06 2019 tarihi tarihe kavusmustur

6
4
yanıtYanıtla
hhh:

belediye musluğu kesildi cumhurbaşkanlığı musluğu bağlandı bunlar bu kafayla giderse seçim alamazlar daha

yanıt0
yanıt2
fenerli:

HHH bu nasıl bir mantık? Ben de diyordum Başakşehir bu sene şampiyon olursa solcular başarıyı neye bağlayacaklar diye herif Cumhurbaşkanlığı dedi ya la. Allahım sabır ver bunlar nasıl bir kafa yaşıyor yahu. Adamlar kulüp yönetiyor kulüp 1 milyon tlye alınan adam 2 sene sonra 18 milyon tlye satılıyor 100 bin tlye alınan adam 15 milyon tlye satılıyor kulübün bu sezon sadece maç primleri 50 milyon tlye yakın (bu primler maç kazanan her takıma ödeniyor galibiyet 2buçuk milyon beraberlik 1. 5 m. )

yanıt1
yanıt0
fenerli:

en güzel şey cahillik hakikaten futbol konusunda herhangibir bilgin olmasın ama fikrin olsun ne güzel Fenerbahçe geçtiğimiz sezon oynatmadığı oyuncularına toplam 100 milyona yakın para harcadı kimse sorguluyor mu bunu acaba. başakşehir lig ikinciliğiyle 26 milyon kazandı adamlar oynatmadıkları oyuncuyu kadroda tutmuyor. Fener gibi alalım bir köşede dursun demiyor kaliteli adam para verip başarı elde ediyor. kaç kere başakşehir maçı izledinizde oynanan futbolu eleştirdiniz?

yanıt3
yanıt0
gs:

cumhurbaşkanlığı musluğu bağlandı ireniyorum bu takımda

yanıt1
yanıt0
ahmet:

hukumetin çıkıp açıklaması lazım kaç fakir fukaranın hakı bu takıma yedirildi

4
2
yanıtYanıtla
GS:

BUNLARIN SEYİRCİSİ YOK BİŞEYİ YOK HEPSİ DEVLETİN PARASIYLA ALINIYOR ALLAH KABUL ETMESİN

3
2
yanıtYanıtla
azo:

Başşakşehir layık olduğu yere. . . . . . amatör lige !!!!

3
0
yanıtYanıtla
akıllı olun az biraz:

Seçim kazanmak için atılan çamurlara bu kadar inanan akıl yoksunu varmı yaa. . . Siz bu zihniyetle bir ileri 3 geri gidersiniz zaten uğraşmaya değmez sizle. . . Birde millete cahil dersiniz .

2
1
yanıtYanıtla
gsli:

miletin futbol zevkinin içine etiler devlet imkanlarıyla

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title