Haberler

3,5 Yıl Önce Arda Yüzünden Olmamıştı! Şimdi İlkay Barcelona Yolunda

Güncelleme:

İngiliz ekibi Manchester City forması giyen ve kulübüyle sözleşme yenilemeyen İlkay Gündoğan'ın İspanyol devi Barcelona'ya gitmek istediği belirtildi. Hatırlanacağı gibi İlkay Gündoğan'ın bundan 3,5 sene önce de adı Barcelona ile anılmış fakat Enrique'nin Arda transferi için ısrar ettiği hatta "İstifa ederim" bile dediği iddia edilmişti.

Manchester City ile sözleşme yenilemeyen ve dün 'Bir sonraki kontratım, kariyerimin sonuna kadar nerede olacağımı belirleyebilir' açıklamalarıyla İngiliz kulübünü bir hayli terleteceği belli olan İlkay Gündoğan'ın Barcelona'ya gitmek istediği belirtildi.

3,5 yıl önce Katalan devinin kapısından dönen ve dönemin hocası Luis Enrique'nin Arda Turan ısrarı nedeniyle Barcelona forması giyemeyen İlkay Gündoğan'ın bu sefer La Liga'da boy göstereceği öğrenilirken deneyimli teknik direktör Ernesto Valverde'nin de bu transferi çok istediği bildirildi.

Barcelona İlkay Gündoğan'ı Transfer Etmek İstiyor

MASADA İKİ TÜRK FUTBOLCU VARDI BAŞKAN İLKAY'I ENRİQUE ARDA'YI İSTEDİ

B.Dortmund'da oynadığı futbolla Avrupa devlerinin ilgisini çeken ve Barcelona'ya transfer olacakken dönemin başkanı Josep Maria Bartomeu ile Luis Enrique arasında yaşanan 'İlkay-Arda Turan' krizinin arasında kalıp Enrique'nin son olarak 'istifa ederim' sözleri karşısında 1 sezon sonra M.City'nin yolunu tutan İlkay Gündoğan'ın Barcelona'yı çok istediği ifade edilirken, 28 yaşındaki yıldızın sezon sonunu beklediği belirtildi. (Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İlkay Gündoğan Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Adınızı Yazınş:

Yalnız o Türk yıldız değil. Alman milli takımını seçti.

23
7
yanıtYanıtla
Resul BOZAN:

Seçsin sonunda TÜRK ya ben ona bakarım.

yanıt3
yanıt1
Mal resul:

Resul sen tam bir malsin..

yanıt1
yanıt0
Firat:

Onunla gurur edicegine laf etme niyetindesin.

yanıt0
yanıt0
team system:

Arda hala ortalıkta gezen büyüklerine güvenip her türlü pisliği yapıp suç işleyen birisi olarak yaptıklarının hesabını ne zaman verecek bunun ortalıkta gezmesini istemiyorum .

21
7
yanıtYanıtla
fatih:

bravo

yanıt4
yanıt0
ttt:

Merak etme kardeş bunlara bişey olmaz. açlıktan biri bir ekmek çalsa iki yıl mahkeme kapılarında dolaşır. ama bunlar elini kolunu sallaya sallaya dolaşır. Adalet dedilkleri o kadar da adaletli değilmiş

yanıt6
yanıt1
Hakan Emre Özturk:

Bu Arda Turan neden hala dışarıda geziyor? Kim koruyor bu herifi? Türk Kanunları, Türk Adalet Sistemi neden bu herif için geçerli değil???

25
3
yanıtYanıtla
Turk kagan:

Arda''nin transfer maliyetini THY mi karsiladi?

17
2
yanıtYanıtla
RESUL BOZAN:

İnşallah Arda gibi olmaz. Arda kendini dev aynasında görmüştü. . Akıllı olur vede çokçalışırsa Dünyanın her yerinde oynar . Yolun açık olsun. Bizde seninle gurur duyarız İnşallah.

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title