Haberler

    Banvit - Ucam Murcia: 62-63

    FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Banvit, konuk ettiği İspanya temsilcisi UCAM Murcia'ya 63-62 yenildi.

    Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 7. hafta maçında Banvit, konuk ettiği İspanya temsilcisi Ucam Murcia'ya 63-62 yenildi.

    Bu sonuçla Banvit 3. mağlubiyetini yaşarken, UCAM Murcia ise 6. galibiyetini elde etti.

    UCAM Murcia'da Rojas, Oleson ve Kloof, Banvit'te ise Moore ve Tolga Geçim'in basketler bulduğu ilk 6 dakika 15-14 İspanyol ekibinin üstünlüğüyle geçildi. Konuk takımın Oleson'un dış atışlarda etkili olduğu ilk periyotta Banvit Oliver, Şehmus Hazer ve Morgan ile etkili oldu. İlk periyodu konuk ekip 22-21 önde tamamladı.

    Konuk takımın etkili başladığı ikinci çeyreğin 14. dakikasında Moore ile skorda eşitliği sağlayan Banvit (29-29), Cate, Urtasun ve Booker'ı durduramadı. Sert savunmasının yanında pota altını da iyi kullanan İspanyol ekibi, soyunma odasına 42-33 üstün gitti.

    İkinci yarıya hücum ve savunmada etkili başlayan UCAM Murcia, Banvit'in top kayıplarını Delia ile iyi değerlendirdi ve 24. dakikayı 46-40 üstün geçti. Banvit, Ragıp Atar, Moore ve Şehmus Hazer ile bulduğu sayılarla çeyreğin son dakikasında farkı 2 sayıya düşürmesine rağmen UCAM Murcia, final periyoduna 51-47 önde girdi.

    Çekişmeli geçen son çeyrekte de farkın kapanmasına izin vermeyen UCAM Murcia, karşılaşmayı 63-62 kazandı.

    Salon: Banvit Kara Ali Acar

    Hakemler: Lorenzo Baldini (İtalya), Boris Krejic (Slovenya), Wojciech Liszka (Polonya)

    Banvit: Perez 14, İsmail Cem Ulusoy, Oliver 4, Ercan Osmani 2, Tolga Geçim 7, Morgan 10, Rıdvan Öncel, Şehmus Hazer 8, Ragıp Atar 4, Moore 13

    UCAM Murcia: Duran, Urtasun 10, Kloof 8, Rudez 5, Oleson 10, Cate 6, Delia 8, Tumba 3, Rojas 6, Booker 7 1. Periyot: 21-22 Devre: 33-42

    3. Periyot: 47-51

    Diskalifiye: 19.44 Tumba (UCAM Murcia)

    Kaynak: Skorer / Spor

    UCAM Murcia İspanya Banvit Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title