Haberler

Aziz Yıldırım, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i ziyaret etti

Güncelleme:

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federayonu Başkanı Nihat Özdemir'i ziyaret etti.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanı Nihat Özdemir'i ziyaret etti.

Yıldırım'a ziyarette eski Fenerbahçe yöneticileri Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı, Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım gibi isimler de eşlik etti.

Öte yandan TFF'de görevli olan Servet Yardımcı ve Nihat Özbağı gibi isimler de ziyarette hazır bulundu.

Ziyaret sonunda Aziz Yıldırım'a isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Aziz Yıldırım, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i ziyaret etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Aziz Yıldırım Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

selim:

şu federesfonun dürüstlüğüne inanan varmı şikebahçeliler hariç

6
11
yanıtYanıtla
Nirvana:

Türk futbolunu büyük miktarda kirleten birini TFF ye kabul etmek , kirliliğin devam edeceğinin ilanı gibidir . Aziz Yıldırım gibi biri spordan kilometrelerce uzak tutulmalıdır .

3
9
yanıtYanıtla
mahoni:

yine bi iş peşindeler bunlar aylardan da temmuz

6
5
yanıtYanıtla
caner:

şikeden ceza almış insanlar tff başkanı nasıl oluyor aklım almıyor tırabzonun kupasını nasıl çaldılar onuda detayıyla anlatıp duvara asınlar bari

7
4
yanıtYanıtla
caner:

seni yetiştiren insanlar ne guzel yetiştirmiş kendi edepleri buymuş demek

yanıt2
yanıt1
Selcuk bayraktar:

Ulan akil tutulmasi olan Selim isimli yaratik once aynaya gec yuzundeki cirkinlikleri bir gor ondan sonra Konus kilavye delikanli adamlarin yaninda olsan olsada bir kemik yalasam diye yalvarirsin birde Gecmis sin kilavyenin basina kendini adamdan sayip yorum yapmissin kesinde cinconlusundur cinconun turkiyede ki tum kazandigi sampiyonluklarda ortada yaptigi dalaveralar artik beydan bos deyil avliyana bundan sonra masa basinda kazanilan puan donemleri tarih oldu onun telasina kapildi cinconlular

5
2
yanıtYanıtla
selim:

şikenin mucitleri federesyon başkanı olmuş sığır

yanıt3
yanıt6
gsli:

bu ülkede insan kalmasa gene bunlar federesyon başkanlığına getirilmez mal mal konuşma şikeyi bunlar icat eti

yanıt2
yanıt7
küçük şikeci büyük şikeci:

şikeciler ülke futbolunu yönetiyor

2
5
yanıtYanıtla
fb:

en büyük şike sensin hemen dön geldiğin yere

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title