Haberler

Ayağı kırılan Emre Akbaba, bireysel idmanlara başladı

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Emre Akbaba, ayağının kırılmasının ardından uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Yıldız isim bugün Instagram hesabından bireysel çalışmalara başladığını gösterdi.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon sonlarında oynanan Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve aylardın sahalardan uzak kalan Emre Akbaba, bireysel çalışmalara başladı.

Çaykur Rizesporlu Samuido'nun müdahalesi sonrasında ayağı kırılan Emre Akbaba'nın rehabilitasyon tedavisi devam ederken, yıldız futbolcu Instagram'dan tek başına çalışmalara başladığı fotoğrafı yayınladı.

SAHALARA NE ZAMAN DÖNECEK?

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, mayıs ayında 26 yaşındaki oyuncunun durumuna ilişkin GSTV'ye açıklamalarda bulunmuş ve Emre'nin sahalara en erken 1 yıl sonra dönebileceğini dile getirmişti.

2019-20 sezonunun neredeyse tamamını kaçırması ve ancak 2020-21 sezonunda sahalara dönmesi beklenen Emre'nin tedavisi devam ediyor.

Ayağı kırılan Emre Akbaba, bireysel idmanlara başladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Emre Akbaba Instagram Haberler

500

Yorumlar (4)

ULTRASON:

gerçekten çok zor en formda döneminde böyle bir sakatlık topu topu 10 yıl futbol hayatı var 2 yılının böyle heba olması üzüntü verici Allah şifa versin

17
1
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi:

Ayak kırıldıysa futbol orada biter. Acı ama gerçek budur. Futbolcu bir süre oynamayı deneyecektir ama tekrar nükseder. Futbolu üç dört sene içerisinde biter.

0
1
yanıtYanıtla
dr:

Bu sezonu da kapatır. Tam verimli olamaz. Tedirginlik yaşar uzun bir süre.

0
0
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

ALLAH SIFA VERSIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title