Haberler

Atletico Madrid, Berke'yi Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç kalecisini Atletico Madrid transfer etmek istiyor.

İspanyol basını Berke'yi Courtois ve Jan Oblak'a benzetirken Atletico Madrid'in uzun süredir genç yıldızı takip ettiğini duyurdu. Sezon başında Manchester City'nin ciddi bir şekilde ilgilenmesine rağmen 2.5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Berke Özer ile Atletico Madrid'in ilgilendiği iddia edildi.

"OBLAK VEYA COURTOIS'E OLABİLİR"

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Atletico Madrid, Altınordu genç takımından beri Berk Özer'i takip ediyor. Berke için "Yeni Jan Oblak ya da Courtois olabilir" ifadelerine yer verilirken, Atletico Madridli yetkililerin Berke'yi, Altınordu ve Milli Takımların altyapılarından bu yana takip ettiği aktarıldı.

Atletico Madrid, Berke'yi Transfer Etmek İstiyor

ALİ KOÇ'TAN BERKE AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin büyük gelecek beklediği Berke için sadece Atletico Madrid'in devrede olmadığı belirtilen haberde, Barcelona ve Manchester City'in de oyuncuyu izlediği belirtildi. Daha önce Berke'yi Atletico Madrid'in istediğini açıklayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''Berke'nin talipleri oynamadan bile üst düzey oynadığı anda kimler kimler ister.'' açıklamasını yapmıştı.

Sezon başı sarı lacivertli ekibe transfer olan Berke, U21 Süper Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda 1 maça çıkarken, Süper Lig'de forma giyemedi. U19 Milli Takımı'mızın da kalesini koruyan genç yıldızın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Fenerbahçe Altınordu Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (15)

ENİŞTE:

BUNA KİM İNANIR

7
2
yanıtYanıtla
arti-18:

niye oynamiyor oynamacaksa niye asldin aliii

8
0
yanıtYanıtla
RESUL BOZAN:

Böyle gençleri bulup ortaya çıkarmak lazım. Elin külüstürüne milyonlarca dolar boşuna veriyoruz.

7
0
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Yazık ettiniz çocuğa? Yahu kardeşim oynatsanıza çocuğu, ne kaybedersiniz?Kaleciler oynadıkça tecrübe kazanır. Bak bizim kaleci Uğurcan''ın ilk maçıyla şimdiki arasındaki fark dağlar kadar. Gençler müthiş oynuyorlar, açın şu çocuğun önünü de oynasın. Volkan bıraksın artık, yazık bu gençlere. . . Harın da keşke Bursa''da kalsaydı. Berk''te bu takımın yükünü rahatça kaldıracak çapta bir kaleci olduğunu düşünüyorum. . .

7
0
yanıtYanıtla
RTERT:

TS KÜMEYE RİZE ŞAMPİYON

yanıt0
yanıt0
rex:

sizde sakın oynatmayın gerizekalılar , yaşlanmış işe yaramazadamlardan umut bekliyorsunuzz her maç gol yiyorlar , sokun kaleye şu çocugu zaten bi hedefiniz yok , bu yıl alışşsın seneye ilk 11 başlasın

6
0
yanıtYanıtla
AHA:

Eeee Fenerde niye oynatmiyorsunuz o kadar millet pesindeyse , gencleri harcayin baska bir ise yaramazsiniz .

5
0
yanıtYanıtla
doğru:

sözün özü. .

yanıt0
yanıt0
Yeniçeri:

Carlos kameni dururken buda nerden çıktı

2
1
yanıtYanıtla
CS1903:

FİKRET ORMANDAN SONRA EN BEGENDİGİM KİŞİ ŞU BAŞAKAN OLARAK ALİ KOÇ

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title