Haberler

Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 ile Geçti!

Süper Ligin 31. haftasında Atiker Konyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 yendi ve 11 maç sonra 3 puan sevinci yaşadı.

Süper Ligde 31. hafta maçında Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. Gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi Konyaspor 4-2 kazandı. Atiker Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Jevtovic, 41. dakikada Jonsson, 71. dakikada Ömer Ali Şahiner ve 90 + 1. dakikada Hurtado kaydetti. Alanyaspor'un gollerini ise 29. ve 47. dakikalarda Papiss Cisse attı.

Atiker Konyaspor, Alanyaspor'u 4-2 ile Geçti!

ALANYASPOR, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BEŞİKTAŞ'A KONUK OLACAK

11 maç sonra 3 puanla tanışan Atiker Konyaspor, puanını 41'e yükseltti ve 8. sıraya çıktı. Alanyaspor ise 42 puanla 6. sırada yer aldı. Atiker Konyaspor önümüzdeki hafta Trabzonspor ile karşılaşacak. Alanyaspor ise Beşiktaş'a konuk olacak.

Atiker Konyaspor, Alanyaspor'u 4-2 ile Geçti!

JOSEF SURAL ANILDI

Karşılaşmada, geçen hafta deplasman dönüşünde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Aytemiz Alanyasporlu Josef Sural için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Maç esnasında da Çek forvet çeşitli etkinliklerle anıldı. Seremoninin ardından her iki takım beraber poz verdi. Konyasporlu futbolcular üzerinde Sural'In forma numarası olan 90 numaralı Konyaspor formasını Alanyaspor kaptanı Haydar'a verdi. Ayrıca Konyasporlu futbolcular kollarında siyah bantla oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Atiker Konyaspor Haberler

500

Yorumlar (4)

xenon:

Alanya sporun sahaya çıkması bile bir mücize o moralle.onun için bu maç kaale alınmaz ama merak ediyorum alanya düşme potasında olsa ne olacaktı tff ne yapacaktı.maçlarını oynatacakmıydı alanyasporun.....

9
2
yanıtYanıtla
ANTALYA:

ALANYASPOR İÇİN LİG BİTMİŞTİR. YOKSA KONYAYA ACIMAZDI. . .

5
3
yanıtYanıtla
kayserili:

rakipsiz sahaya çıkarsan yenersin tabi

1
2
yanıtYanıtla
uğur:

alanya erteleme istemedi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title