Haberler

Boşanma Aşamasında Olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık Adliyede Pedagog Krizi Yaşadı

Güncelleme:

Boşanma davaları devam eden eski futbolcu Emre Aşık ve Yağmur Aşık, arasında pedagog krizi yaşandı. Yağmur Aşık, görüş günü olmadığı halde oğlunun babasıyla görüşmesini isteyen pedagog hakkında tutanak tutturdu.

Boşanma davaları devam eden eski futbolcu Emre Aşık ve Yağmur Aşık, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek pedagog ile görüştü. Emre Aşık'ın pedagog görüşmesinin ardından görüşmeye girecek olan Yağmur Aşık, oğlunu avukatına bırakmak istedi.

Oğlunun görüş günü olmaması nedeniyle babasıyla görüşmesini istemeyen Yağmur Aşık'a pedagog, 'Babasıyla görüşmesin mi' dedi. Bunun üzerine Yağmur Aşık, pedagogun taraflı davrandığını ileri sürerek tutanak tutturarak, adliyeden ayrıldı.

HAKİM, ÇOCUĞUN PEDAGOGLA GÖRÜŞMESİNE KARAR VERDİ

Eski futbolcu Emre Aşık, 3 çocuğunun annesi Yağmur Aşık'a 6 yıllık evliliğini bitirmek için iki ay önce boşanma davası açmıştı. İstanbul 10 Aile Mahkemesi'nde görülen davada hakim Emre ve Yağmur Aşık ile 5 yaşındaki oğullarının pedagog ile görüşmesine karar vermişti.

"BABASIYLA GÖRÜŞMESİN Mİ?"

Pedagog görüşmesi için Yağmur Aşık, oğlu ile Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na bugün saat 10.00'da geldi. Pedagog ile bir görüşmeye önce Emre Aşık girdi. Bir saat süren görüşmenin ardından çıkan Emre Aşık'ın ardından görüşmeye girecek olan Yağmur Aşık, oğlunu avukatına bırakmak istedi. Oğlunun görüş günü olmaması nedeniyle babasıyla görüşmesini istemeyen Yağmur Aşık'a pedagog, 'Babasıyla görüşmesin mi' dedi.

PEDAGOG HAKKINDA TUTANAK TUTTURDU

Görüşmeye giren 5 dakika sonra çıkan Yağmur Aşık, pedogogun taraflı davrandığını ileri sürdü ve tutanak tutturarak, adliyeden ayrıldı. Annesinin görüşmeye girdiği sırada çocuk da birkaç dakikalığına babası Emre Aşık ile birlikte oldu. Emre Aşık, boşanma davalarında gizlilik kararı bulunduğunu belirterek konuşmak istemedi.

Aşık Çiftinin Pedagog Krizi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yağmur Aşık Emre Aşık Çağlayan Haberler

500

Yorumlar (20)

12345:

NERDEN BULDUN BU KADINI EMRE, İNSANIN ÖMRÜNÜ PARASINI KAFASINI HEPSİNİ YER CİNGEN GİBİ KARAKTERİ VAR

34
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu Kadını Çokmu aramış, bulmuş.

23
0
yanıtYanıtla
akt:

kadın daha adam olur mu işte. adam gibi kadın

0
12
yanıtYanıtla
V:

O nasil pantolon kiz

12
0
yanıtYanıtla
Atanamayan:

Niye ayol gayet güzel

yanıt0
yanıt0
Atanamayan:

Kiz bak almayı düşünüyordum öyle dedin soğudum cizgili pantolonu diyen dimi

yanıt1
yanıt0
SADE:

ne ki la millet açlıktan kırılıyo sizde itlik derdindesiniz yok boşandı yok birleşti bilmem ne gidin la bi

11
1
yanıtYanıtla
player:

sizin gibi çocuğu babasından yada annesinden mahrum etmek isteyenler hadım edilmeli. o çocuk hem annesiyle hem babasıyla görüşmek zorunda çünkü doğanın kanunu bu. neymiş efendim görüş günü değilmiş. sadece görüş günü babası değil. ha babası başka biriyse bişey diyemem . adamın yerinde olsam dna testi isterim neyine güveneceksin bu kadının.

9
1
yanıtYanıtla
....:

PARAGÖZ KADINLAR SONRA GERÇEK ANALARIN ADI GİDİYOR RABBİM EV YUVA VE GERÇEK KADINLARA SELAMET VERSİN

8
1
yanıtYanıtla
Davut:

Evli oldugu halde gece yarisi barlarda baska erkeklerle sarmas dolas eglenen bir kadin nasil bir anne olabilir. Bu kadin bes para etmez. Emre''ye yazik olmus.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title