Haberler

Antalyaspor, Stjepan Tomas ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Antalyaspor, Bülent Korkmaz sonrası teknik direktörlük görevine Stjepan Tomas'ı getirmişti. Göreve 15 Kasım'da başlayan Tomas'ın Antalyaspor macerası 45 gün sürdü ve genç teknik adamla yollar ayrıldı.

Süper Lig takımlarından Antalyaspor'da flaş bir ayrılık yaşandı. Alınan bilgilere göre teknik direktör Stjepan Tomas ile yollar ayrıldı.

Antalya'spor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzde, 15.10.2019 tarihinden bu yana görev yapmakta olan Teknik Direktör Stjepan Tomas ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaşıp yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu emek için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Akdeniz temsilcisi ligin ilk yarısını, topladığı 14 puanla küme düşme hattında bitirdi. Kırmızı-beyazlı ekip son olarak deplasmanda Galatasaray'a 5-0 mağlup olmuştu.

SADECE 45 GÜN SÜRDÜ

Teknik direktör Tomas bu karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Büyük değişiklikler olacak bu takımda. Geçen sene Rize'de bunu gördüm ve yaşadım. Bu takım ligde kalmayı hak ediyor ve ben takımıma inanıyorum" diye konuşmuştu.

Tomas, Antalyaspor ile 15 Kasım'da sözleşme imzalamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (10)

BELLİ DÜZENE ALIŞKIN 6S:

GS YE SON MAÇTA YAPTI KIYAĞINI GÖREV TAMAMDIR. . . . .

12
13
yanıtYanıtla
cr:

ANTALYA KÜMEYE KAYSERİ KÜMEYE FENERE GELİNCE BÜTÜN ŞEHİR DÜŞMAN OLMAKLA OLMUYOR BU İŞLER HADİ YALLAAH

4
6
yanıtYanıtla
MEMET33:

KİMSE SİZİ SEVMİYOR NE KAYSERİSİ, ANTALYASI TÜM TÜRKİYE. FENER KÜMEYE GİTSE ASIL O ZAMAN TÜRKİYE KURTULUR. TÜRK İNSANI DÜRÜSTTÜR, ŞİKECİLERİ SEVMEZ, İŞTE BÜTÜN MESELE BU.

yanıt6
yanıt3
cr:

MEMET33 : kardes biz olmazsak siz bir hiçsiniz neyden bahsediyon aynen bütün türkiye düşman siz hepiniz biz tek hahahah hadi bakim hadi işine bakk

yanıt1
yanıt0
UNI G.SRY:

BİZE GEL IKINCI YARI ŞAHA KALKALIM

4
4
yanıtYanıtla
yusuf:

Kazma topçular iş bilmez yönetim koca şehri futboldan soğuttular 2, yarı çıkış yapıp lig de tutunmak adına artık akıllı ve isabetli adımlar atın

2
0
yanıtYanıtla
KADİR İNANDI MI ACABA:

İŞTE HABER BUDUR (!) . İTALYAN PİLLİ OTODA TALEP PATLAMASI. Tanıtımından henüz 4 gün sonra siparişler 120 bini aştı. ANLAŞILMAYAN TARAF, BU SİPARİŞÇİLER HANGİ ÇAĞDA YAŞIYORLAR ? BU ARAÇLAR PİYASADA VE YOLLARDA. . NEDEN DAHA ÖNCE ALMADILAR Kİ ? SANIRIM DAHA ÖNCE, YASAKLANAN FAYTONLARI KULLANIYORLARDI. . FAYTONLAR YASAKLANINCA ZORUNLULUKTAN, PİLLİYE DÖNDÜLER.

1
1
yanıtYanıtla
antalya kadrosu çok zayıf:

ali şafak öztürk diye bir adam antalyayı bitirdi ama sürekli tekrar başkan seçiyorlar antalya gibi yabancılar için de cazip bir şehire en kaliteli yabancı oyuncular gelmeli ama amatör küme seviyesinde yabancılarla dolu takım

0
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Çeşitli ekonomik özellikleri ve artıları olan Antalya, Kayseri, Bursa, Adana, gibi şehirlerin takımlarının başarılı olamamasını ve desteklenmemesini anlayamıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Fenev:

Ezik varmı ezik varmi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title