Haberler

Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Seversin

Güncelleme:

Antalyaspor Kulübü, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettikleri maç sonunda sosyal medyadan Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve oyuncuların fotoğrafını paylaşarak, "Seversin" notunu düştü. Bilindiği üzere Akdeniz ekibi, Ersun Yanal'ın iç sahadaki 30 maçlık yenilmezlik serisini sona erdirmişti.

Antalyaspor, yedinci haftanın açılış maçında Fenerbahçe'yi Ufuk Akyol'un golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, ligdeki son 5 maçında 4. kez puan kaybetti. Son 5 maçında 2 yenilgi, 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan sarı-lacivertli ekip bu dönemde 10 puan yitirdi. Fenerbahçe, bu yenilgiyle 11 puanda kaldı. Antalyaspor da puanını 11'e çıkardı.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Akdeniz ekibi, maç sonunda Twitter hesabından Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve oyuncuların fotoğrafını paylaşıp, "Seversin" yazdı. Antalyaspor Kulübü'nün bu paylaşımı kısa süre içinde 10 binden fazla beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Seversin

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

Adınızı YazınCENGİZ KÜÇÜK:

o 100 de yüz penaltıyı veremeyen . HAKEM . E . YAZIKLAR OLSUN . . - BUNLARI . böyle konuşturur . . . sanki . şampiyon olmuşlar . . .

8
14
yanıtYanıtla
KÜÇÜKCENGİZ:

DK 13 MURİÇE VERİLMEYEN KIRMIZI KARTA DA YAZIKLAR OLSUN DİMİ KARDEŞ

yanıt10
yanıt2
Lolo:

Neyinnpensltidi rüyanda mi gördün mal.. hakeme ve fenerin tüm csmurlugjna rağmen antalya kazandı helal olsun..ona baksan vedat müriç 2 defa kırmızı gormeliydi

yanıt9
yanıt5
RECEP:

ne bülentmissin birtürlü ersun sein bileğini bükemiyor , başarılar. . . .

17
1
yanıtYanıtla
Harbiden:

Ne penaltısı? kırmızı kart nerde muriçe hele o en son pozisyonda adamlar hakemi nasıl baskı altına almaya çalışıyorlar bakarmısınız ozan ın gözlerine bakın ne güldüm yaa komedi bunlar siz bikere penâltı kontenjanını antep maçında yediniz okadar hadi dağılın hakem takımı

9
7
yanıtYanıtla
MEMET33:

BASKETTE ERGİN ATAMAN. FUTBOLDA BÜLENT KORKMAZ. NE ÇEKTİK YAHU ŞU ESKİ GALATASARAYLILARDAN, RESMEN FENERİ EZİYOR ADAMLAR Kİ ZATEN EZİĞİZ ŞİKECİYİZ. BU FENERDEN NİYE BİR TANE ADAM ÇIKMAZ T. D OLARAK GALATASARAYI HEP YENECEK ANLAMADIM. EŞŞEKLER ADAM OLUR FENERDEN CACIK OLMAZ.

7
6
yanıtYanıtla
LEZBİYEN KAAN 33:

HAKEME RAĞMEN KAZANAN ANTALYAYI TEBRİK EDERİM.

8
5
yanıtYanıtla
çiçek:

fenere nasıl koyduk ama

12
1
yanıtYanıtla
ADAM:

terbiyesizleşme!

yanıt0
yanıt1
SOKÇEK VEDERSON:

sana bi koyarlar adını hatırlamazsın çaresiz seni

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title