Haberler

Antalyaspor, Lukas Podolski ile büyük ölçüde anlaştı

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Lukas Podolski ile büyük ölçüde anlaştı.

Süper Lig'in ilk devresinde istediği sonuçları alamayan Antalyaspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Kırmızı-beyazlı yönetim, golcü oyuncu Lukas Podolski'yi gündemine alırken, Alman oyuncuyla yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Antalyaspor yönetiminin 3, 4 gün içerisinde görüşmeleri tamamlayarak, Podolski ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

TAMER TUNA DA AÇIKLADI

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna da yönetimin Podolski ile görüşmesinin devam ettiğini dile getirdi. Yıldız futbolcunun Antalyaspor'da yer almasını istediğini belirten Tuna, yönetimin transfer hakkındaki gelişmeleri birkaç gün içerisinde açıklayacağını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Lukas Podolski Antalyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Karl Heinz Rummenigge:

Ne kadar ''büyük bir ölçü''de anlaştı? açıklayınız

4
1
yanıtYanıtla
gri:

çöp

0
4
yanıtYanıtla
messy:

İsim değil yetenek alın. . Şu zihniyet değişmediği sürece hiç bir takım başarıya imza atamayacak.

3
0
yanıtYanıtla
UNI GSARAY:

Buyuk is yaparsınız tebrikler

0
3
yanıtYanıtla
TÜRK GENÇLİĞİ:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın19- 20 YAŞINDAKİ FUTBOLCULARI SAHAYA SÜREREK HIZLI GÖZE HOŞ GELEN FUTBOL OYNUYOR TÜRK İYEDE SÜPERLİG VETERANLAR LİGİ MÜBAREK YETER ARTIK PODOLSKİ NE KATACAKBİZİM LİGİMİZE SON TRANSFERİNİ YAPIP CEBİNİ DOLDURUP GİDECEK YAZIK TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN HAKKI VAR ONA VERİLEN PARADA FORMA BEKLEYEN GENÇLER 30 UNA GELİNCE Mİ OYNAYACAKLAR . . . . . . YETER ARTIK UYANIN. . . . . SPOR YORUMCULARI NEİŞE YARAR BU MEMLEKETTE ONLARIN PODOLSKİDEN HİÇ FARKLARI YOK. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
MURTAZA:

Bu antalya akıllanmamış anlaşılan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title