Haberler

Ankaragücü Taraftar Grubu Gecekondu, Beşiktaş ile Küskünlüklerini Bitirdiğini Açıkladı

Güncelleme:

Ankaragücü'nün ünlü taraftar grubu Gecekondu; Göztepe, Eskişehir, Konyaspor, Sakaryaspor ve Beşiktaş ile aralarındaki husümeti bitirdiklerini açıkladı.

Ankaragücü taraftar grubu Gecekondu, Antalyaspor deplasmanı dönüşünde Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün hayatını kaybetmesi sonrası bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, "Artık bizim futbol camiasında hasmımız da yok, düşmanımız da yok. Herkes bizim artık dostumuzdur." ifadelerine yer verildi:

İşte o açıklama:

Antalyaspor müsabakası sonrası Ankara'ya dönen taraftar otobüsümüzün kaza yapması sonucu taraftarlarımızdan Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz, kardeşlerimizi kaybettik, acımızın ve duygularımızın tarifi yok. Derinden yaşadığımız bu hislerin ve duyguların acısı hiçbir zaman dinmeyeceğini biliyoruz. Yiğitlerimizin acısını ailesiyle her zaman yaşamaya kendimizi hazırladık, artık onların ailesi bizim ailemiz. İki kardeşimizin evine hem abi hem kardeş hem baba hem de anne olacağız. Aynı zamanda merhum kardeşlerimizi arma aşkıyla çıktıkları deplasman yolunda yaşanan kaza sonucu hayatlarını kaybetmesi tüm Türkiye futbolunun canını yakmıştır.

"TRİBÜN GRUPLARINA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİZ"

Acımıza ortak olan sanatçılarımız, siyasetçilerimizin yanında tüm futbol kulüplerimizin ilgisini göz ardı edemeyiz... Acımızı paylaşarak bizlere destek vermek yiğitlerimizin ailesinin yalnız olmadığını göstermek için kilometrelerce yol sarf edip merhumlarımızın törenine gelen bütün kulüp ve tribün gruplarına canı gönülden teşekkür ederiz.

"KULÜPLER ACIMIZA ORTAK OLMUŞLARDIR"

Özellikle: Antalyaspor, Göztepe, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Sakaryaspor, Kocaelispor, Denizlispor, Adanaspor, Adana Demirspor, Konyaspor, Karşıyaka, Altay, Gençlerbirliği, Erzurumspor ve yazmadığımız tüm sporkulüpleri ve grupları dostça yaklaşıp acımıza ortak olmuştlardır.

"HERKES BİZİM ARTIK DOSTUMUZDUR"

Bu milad olsun cenazemiz de olduğu gibi hepimiz birbirimize dört elle sarılalım, birbirimizi kucaklayalım, artık kimsenin burnu kanamasın, kimsenin anası ağlamasın. Ben hazırım bugün de gördüm ki herkes buna hazır. Artık bizim futbol camiasında hasmımız da yok, düşmanımız da yok. Herkes bizim artık dostumuzdur.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ankaragücü Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

ÇARŞI:

isterseniz bitirmeyin ÇARŞI KRALINIZA KARŞI!!!

2
11
yanıtYanıtla
Ankara Beşiktaş el el ele:

Adamsınız olay bu helal size

6
3
yanıtYanıtla
misafir:

yav kardeşlerim ölümden öte hayat yok 3 günlük dünya kırmaya üzmeye değmez 22 kişi koşuyor dünyaları kazanıyor siz bir maç bileti için belkide dişinizden tırnağınızdan arttırıyorsunuz benim çocukluğumda inönüde samiyende çok maç izledim dayılarım götürürdü beraber otururduk çekirdek çitler izlerdik zarar vermeyin birbirinize çok zor değil iyi yaşamak bizim elimizde her şey

8
0
yanıtYanıtla
:

ÇARŞI HEPİNİZE KARŞI . HERKESE YETERİZ . BİZ TEK SİZ HEPİNİZ .

1
7
yanıtYanıtla
Mehmet:

Sen kendi adına konuş, burda Çarşı adına söz söyleyemezsin, Allah bilir Beşiktaşlı bile değilsin sır ara kızıştırmaya çalışan bir trolsün

yanıt4
yanıt2
BEŞİKTAŞŞ:

başınız sağolsun acınız acımız

7
1
yanıtYanıtla
istanbul:

hayatında maca gıtmemıs ama sagda solda ben carsıyım ben bılmem neyım dıye asıp kesen bebelere ınanmayın arkadaslar soyledıklerı yazdıkları hıc bır sekılde kaıle alınması gereken seyler degıl basın saglsun ankaragucu

5
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Helal olsun böyle düşünenlere, camianın başı sağolsun.

5
1
yanıtYanıtla
baya:

ZATEN SAÇMALIKTI KÜSKÜNLÜK. BEN ANKARALI BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLARAK BEŞİKTAŞLA ARASININ DÜZELMESİNE ÇOKSEVİNDİM

5
1
yanıtYanıtla
kartal:

bu çok iyi olur çünkü çocuğumuzu alıp telekom beşiktaş basket maçına bile gitmeye çekinir olmuştuk.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title