Haberler

Ankaragücü, Sahasında Konuk Ettiği Kasımpaşa'yı 3-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında Ankaragücü, Kasımpaşa'yı Eryaman Stadında konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-0 kazandı. Ankaragücü'ne galibiyeti getiren golleri Orgill, Sacko ve İlhan Parlak'tan geldi. Bu sonuçla Ankaragücü 9 maçlık 3 puan hasretine son verdi. Kasımpaşa ise üst üste 4. yenilgisini almış oldu.

Ankaragücü, Sahasında Konuk Ettiği Kasımpaşa'yı 3-0 Mağlup Etti

KASIMPAŞA HAFTAYA GALATASARAY'I KONUK EDECEK

23 puana yükselen Ankaragücü, 15. sıraya yükseldi. 29 puanda kalan Kasımpaşahaftayı 9. sırada tamamladı. Sarı-lacivertli takım önümüzdeki hafta Akhisarspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa ise sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ankaragücü Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Brk.Drcn:

Yolun açık olsun Ankaragücüm. .

9
0
yanıtYanıtla
CACA:

Kasımpaşa diagne yi satarak kadro planlamasında önemli isimler kattılar bünyelerine ancak taşlar daha yerine oturmadı. Mustafa Denizli mutlaka takımda kalmalı bu sene avrupa kupaları hayal oldu ancak önümüzdeki sene daha güçlü bir kasımpaşa izleyebilirz.

3
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

KASIM PAŞA, ÇIÇTI TAŞA, TAŞ YARILDI, BAŞTAN BAŞA. ZATEN DÜŞMEZLER, YUKARILARDADA BİR NUMARALARI OLMAZ. E O HALDE TRAZEGE Yİ NİYE SATMADINIZ GALATASARAYA. . . MUSTAFA DENİZLİ VARSA O İŞTE MANTIK ARANMAZ.

6
1
yanıtYanıtla
düşünmek zor zanaattır....:

bazıları sever bazıları ise sevdiği için ölür. ankaragücü

4
0
yanıtYanıtla
Diyorumm:

Bu lanet Kasımpaşa herkese yenilir gelir Beşiktaşı yener aga

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title