Haberler

Alper Potuk'un zor günleri! Ali Koç müdahale etti

Gösterdiği performansla göze giremeyen ve özellikle taraftarın tepkisini çeken Alper Potuk'un babasının kolon kanseri olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun Ersun Yanal'a gerekirse maaşında indirim yapılmasını söylediği öğrenildi.

Milli yıldız oynadığı zaman "Kötü" deniyor; onu sahaya süren hocalar da forma verdikleri için eleştiriyor. Camiada ve taraftarlar arasında "Aldığı paranın karşılığını vermiyor" diyenler de var.

Sözcü'de yer alan habere göre; Alper Potuk'un futbola konsantre olamamasının sebebi ortaya çıktı. 28 yaşındaki oyuncusunun babası Mustafa Potuk'un kolon kanseri olduğu öğrenildi. Alper'in bu nedenle sıkıntılı bir süreçten geçtiği belirtiliyor.

Bazı taraftarların tepki gösterdiği Alper Potuk'un Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüştüğü ve bu yaşananlar konusunda sitem ettiği öğrenildi.

Milli futbolcunun Yanal'a "İstenirse maaşımda indirime gidebilirim" dediği belirtildi. Bu durumu öğrenen Başkan Ali Koç da Alper'e kol kanat gerdi. Sağlık ve aile konularındaki hassasiyeti ile bilinen Koç, futbolcusuna babasının hastalığı ile bizzat ilgilenme sözü verdi. Takım kaptanları Emre ve Hasan Ali'ye de Alper'e destek olunması talimatı verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alper Potuk Ersun Yanal Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

muro:

Bu adam yıllardır iyi futbol oynamıyor arkadaşlar. Babasının hastalığı daha yeni acil şifalar diliyorum.

22
1
yanıtYanıtla
Real fenerli:

Alper kardeş babana Allah acil şifalar versin. Ama sen de karı kıza, bara diskoya harcadığın eforu biraz antrenmana ve ekmek yediğin futbola versen de aldığın parayı hak etsen. Kulüp içinde antrenmanda çalışmayı sevmeyen üç beş futbolcudan biri olarak biliniyorsun.magazin haberlerinde futboldan daha çok adın geçiyor.

16
1
yanıtYanıtla
Sezar:

Helal olsun kardeş içimdekileri söylemissin babasına acil şifalarda alper geldi geleli yeşil sahalarda değil gece aleminin sahalarında efor konsantre ve profesyonellik gösterdi.Babası hasta diyemi uçağa rötor yaptırdı.meşhur arkadaşıyla bırakın bu dümen ayak işlerini sayın ali koç sizde yemeyin bu numaraları bir sözde ersun hocaya annaşıldı ersun hoca lig bitmeden alperle birlikte tatile çıkarsınız bu kafayla adam kayırmak yaparsan yolun sonu yakın........

yanıt2
yanıt0
legolast:

yav ne yalan haber boşversenize göndersinler takımdan her yıl bırsey cıkıyor gecen yıl inşaat işine girmişti, bu yıl babası kanser bunun yüzünden 20 mılyon taraftar kanser olacak

10
7
yanıtYanıtla
ADAM:

Alper fenerli futbolcular arasında sevdiğim nadir adamlardan biri. Tabi ki o kadar para aldığı için ve futbol doğrudan kitleleri ve gündemi etkileyen bir oyun olduğu için profesyonel olması gerekir. Fakat kaçımız ailesinden biri hastayken işine konsantre olabilir. Her an telefonum çalacak ve kötü haber alacağım diye beklediniz mi hiç? Geçmiş olsun, Alper''i de bir daha takdir ettim

7
9
yanıtYanıtla
FERO:

GS TARAFTARIYIM BRAVO ALİ KOÇ. . HİÇ DEĞİLSE İNSANLIK YÖNÜNDEN BAĞLANALIM

6
4
yanıtYanıtla
GULONTERSOY:

Ali Koç her şeye müdahale ediyor zaten.yakında kağıt toplayanlara da karışır

5
3
yanıtYanıtla
NACİ SÜSLÜ:

Ya bırakın ajıtasyonu kızlarla gezerken babası iyimiydi?? Maaşında tabiki indirim yapılsın oynadığı topa bak aldığı paraya bak. 155 i arayıp aldırmak lazım. o derece fenere zarar veriyor

5
2
yanıtYanıtla
99 .......:

Bir GS li Olarak Ali Koçu Tebrik ediyorum insanlık yapmış

4
2
yanıtYanıtla
YUNUS:

HAK EDİLMEYEN PARA BİR GÜN ÇIKAR

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title