Haberler

Alman Bild gazetesi A Milli Takım'ın asker selamına Nazi benzetmesi yaptı

Güncelleme:

A Milli Takımımızın deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maçta milli futbolcular gol sevinci sırasında asker selamı vererek yine dünyaya mesaj gönderdi. Alman Bild gazetesi, futbolcularımızın asker selamı vermesini manşetine taşıdı. Bild, millilerimizin asker selamını Almanya'da Hitler döneminde verilen Nazi selamına benzetti.

Milli Takım, deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kalırken Avrupa medyası milli futbolcuların Suriye'de görev yapan askerlerimiz için selam vermesini eleştirmeye başladı.

EURO 2020 Avrupa Elemeleri H Grubu'nda 1-0 kazandığımız Arnavutluk maçında Cenk'in golünden sonra millilerimiz Suriye'de Barış Pınarı Harekatı'nı sürdüren Kahraman Mehmetçik'e selam göndermişti. Başta Fransızlar olmak üzere Avrupa basını bu sevinci eleştirmesine rağmen, dün Kaan Ayhan'ın golünden sonra yine asker selamı veren futbolcularımız bir kez daha Avrupalılar tarafından tepki ile karşılandılar. Hatta Fransız rejisi oyuncularımız asker selamı verdiği gol sevincini yayınlamadı...

Alman Bild gazetesi A Milli Takım'ın asker selamına Nazi benzetmesi yaptı

BILD'DEN KÜSTAH BENZETME

Fransa'ya karşı oynadığımız müthiş futbolu görmezden gelen Alman Bild gazetesi, futbolcularımızın asker selamı vermesini manşetine taşıdı. Bildi, millilerimizin asker selamını Almanya'da Hitler döneminde verilen Nazi selamına benzetti.

Alman Bild gazetesi A Milli Takım'ın asker selamına Nazi benzetmesi yaptı

BULGAR TARAFTARLARLA BİR TUTTULAR

Dün akşam oynanan Bulgaristan-İngiltere maçında ise Bulgar taraftarlar Nazi selamı verdiler ve İngilizlere karşı birçok ırkçı harekette bulundular. Bild de küstahça bir benzetmeyle, Nazi selamı veren Bulgarlarla futbolcularımızın asker selamını yan yana kullandı.

Alman Bild gazetesi A Milli Takım'ın asker selamına Nazi benzetmesi yaptı

DÜNYA KUPASI'NI KALDIRAN GRIEZMANN DA ASKER SELAMI VERDİ

Dünya genelinde sevinç gösterisi olarak asker selamı veren birçok futbolcu var. Bu durumun en somut örneği Fransız futbolcu Antoine Griezmann. Yıldız futbolcu, geçen yıl düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nı kazanan Fransa'nın en önemli futbolcusuydu. Griezmann, Dünya Kupası seremonisinde Fransa Cumhurbaşkanı Macron'u asker selamıyla selamlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (34)

misafir:

Ah avrupa ah o kadar caniniz yaniyorki ama sizde haklisiniz be sizin icinize girdik milyonlarca turk tohumu saldik avrupada dogan cocuklarin yuzde otuzu turk kani var korkunuz o turkler bir gun bizi top yekun sevecek diye o yuzden anniyorum meraminizi ama soz acitmayacagiz seve seve tatli tatli olacak. . . . /////

48
3
yanıtYanıtla
coni:

ne anlatiyon lan acliktan surunuyo memleket daha utanmadan avrupaya laf ediyo bide !

yanıt4
yanıt14
Kara kuyu:

@MISAFIR Bir tipik yemek yedigi kaba pisligini yapan inkarci türk kafatascisi, kendisi avrupada yasiyor medeniyetin nimetlerinden tamamen faydalaniyor, avrupayi terk edecek kadarda gururuda Yok ama Oradanda hayatta cikmaz. Ama nefretinde bogulacaksin cünki hazm sorunun var.

yanıt1
yanıt7
KSK li MESUT:

TÜRK ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. NOKTA...

20
3
yanıtYanıtla
GFB:

boş konuşmuşsun, biz kürdüz türk kardeşlerimiz için ölürüz ve ölmeyede devam edecez. . . bak bugün adıyaman yine bir şehit verdi. . . . . . Müslümanlar Kardeştir (Hadis-i Şerif). . . . ayrıca türkü cumhuriyetlere bak azerbaycan hariç hepsi batının ve rusyanın uşağı olmuş hani türkün türkten başka dostu yoktu. . . .

yanıt6
yanıt2
MEMET33:

SENİN GİBİ BİR RUM TAKIM TARAFTARININ BUNU DEMESİ NE KADAR SAMİMİ BİLMEK İMKANSIZDIR. DAHA GEÇEN HAFTA GALATASARAYA KARŞI PSG YE BAŞARILAR DİLEYENLERE İNANMAK OLDUKÇA SAFLIK OLUR BENCE.

yanıt1
yanıt4
hasan:

hey GBF senin kafan karışmıs, Türkün Türkten başka dostu elbette yoktur, Türkdediğin bu millettir, bu milletide sen ben yani Türk Kürt vs. hepimiz oluştururuz, sen bir milletin adıyla ırkı karıştırıyorsun, Irk olarak Türk desek avrupanın yarısı bulgarlar macarlar hatta Ruslar bile Türk soyundan gelir, kastedilen TÜRK MİLLETİDİR VE BU MİLLETİDE HEPİMİZİ OLUŞTURURUZ, SEN ÖNCE ARADAKİ FARKI GÜZEL ANLA. . .

yanıt4
yanıt3
Ercan:

Almanya da yaşayan türklerin aile değerlerine önem vermesini istiyorum. Alman ırkı yaşlı ve her geçen gün azalıyor. Almanya da yönetim türklerin elinde olmalı. 20 sene sonra Almanya tammen Türklerin kontrolüne geçmeli. . plan yapmalı.

9
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

naziler siz hiç konuşmayın

10
2
yanıtYanıtla
Drachen 1:

Almanlar önce kendi pisliklerini temizlesinler. Milyonlarca insanın kanı daha halen ellerinde. Her gece saat 21. 00 den sonra NTV ve WELT TV den nazi Almanya''sını gösteren bir devlet önce kendisine aynada baksın . Geçen hafta Halle şehrinde 2 insanı öldüren 2 kişiyi ağır yaralayan saldırgan Alman sağcısı değil miydi.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title