Haberler

Ali Koç'tan Volkan Demirel'e Sürpriz Teklif!

Güncelleme:

Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'de sezon sonunda 17 yıldır sarı lacivertli formayı giyen Volkan Demirel dönemi sona eriyor. Ali Koç, tecrübeli eldivene jübile teklifinde bulunacak. Ancak Volkan Demirel'in kariyerine ABD'de devam etmesi bekleniyor.

Volkan Demirel, hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçıyla birlikte Fenerbahçe formasına veda edecek. Ali Koç, tecrübeli file bekçisine jübile teklifinde bulunacak.

Sözleşmesinin sona ereceği Fenerbahçe ile yolLarını ayıracak olan Volkan Demirel için 34. hafta maçının önemi büyük. Harun'un cezası nedeniyle bu karşılaşmada kaleyi koruyacak tecrübeli eldivenin sarı-lacivertli formayla son maçı olacak.

JÜBİLE TEKLİFİ YAPILACAK

Bu arada başkan Ali Koç'un 17 sezondur Fenerbahçe forması giyen tecrübeli file bekçisine jübile teklifinde bulunacağı öğrenildi.

YENİ ADRESİ ABD

Antalyaspor maçıyla birlikte Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanan Volkan Demirel, bundan sonraki kariyerine ABD'de devam edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (25)

KFY FENERLİ:

BİR VOLKANDIR FENERBAHÇE - TAMAM HATALARI OLDU LAKİN BİZİDE EN ÇOK SAVUNAN BİZİ MEDYAYA YEDİRMEYEN İSİMDİR - PERFORMANSI TARTIŞILIR LAKİN '' KARAKTERİ ASLA !

11
19
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Karakteri aslamı:))))

yanıt6
yanıt6
TANER:

KARAKTERİ TARTISILMAZMIS. BİR FENERLI OLARAK ZERRE AKRAKTERI YOK DIYORUM

yanıt8
yanıt6
ua:

galektersiz

yanıt3
yanıt1
fbfbfbfbfbfbfb:

Yılın bu mevsiminde ayılar uykularından uyanıp besin ihtiyacını gidermek için amerikanın uçsuz bucaksız ormanlık alanlarında ev arayışı içerisinde bulunurlar.

12
8
yanıtYanıtla
sese:

Simdi ABD hapi yuttu!

7
6
yanıtYanıtla
Erhan:

Cehennemin dibine gitsin

7
5
yanıtYanıtla
son dakika:

yav fener şimdiye kadar kime jübile yapmışta volkana yapacak. yalan haber. fener kullanır sonra kovar.

9
3
yanıtYanıtla
Msm:

Amerikas tribünlerde oturacak. Adam tohuma kalkmis futbol dedesi.

5
6
yanıtYanıtla
ADİL:

OZAMAN NEYAPIYOZ BU SENEYİ AYUUU SENESİ İLAN EDİYOZ

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title