Haberler

Ali Koç'tan Fatih Terim'in tazminatına gönderme

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Fatih Terim ile yollar ayrılınca Federasyon tazminat ödedi. Bu tazminat tüm kulüplerin parasıdır. İş kanunları tazminat ödememe hakkı verirken neden federasyonumuz tazminat ödemek zorunda kaldı?" sorusunu yöneltti. Koç ayrıca, "Nihat Bey ve ekibine başarılar diliyorum. Yanındayız hatta emrindeyiz" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. İşte Ali Koç'un sözleri...

BUNUN SORUMLUSU TFF

"UEFA temsilcisi tesislerimizden bahsetti. Gönül isterdi ki Türkiye'nin altyapı başarısından, uluslararası başarılarından bahsetsin ancak tesislerden bahsetti. Burada çok güzel bir video izledik ama bu izlediğimiz videolardaki tesislerden daha önemli şeylere ihtiyacımız var. Durumumuz iyi değil. Avrupa'nın en yaşlı kadroları bizde. Çok yüksek paralar ödüyoruz. Başkanın dediği gibi deniz bitti. Sanıyorum devletimiz de yardımcı olacak. UEFA bize haziran sonuna kadar süre verdi. En az genç oyunculara süre veren ligiz. Ama en güzel stadyumlara sahip olan ülkeyiz bakanımızın da dediği gibi. Hepimiz sorumluyuz. Bunun bir numaralı sorumlusu, TFF'dir."

Ali Koç'tan Fatih Terim'in tazminatına gönderme

"ACİL SORUNLAR VAR"

Nihat Bey'le yaptığımız özel toplantılarda da konuştuk. Bizim ve Trabzonspor'un Avrupa için bir görüşmesi olacak. İnşallah bu görüşmelerden olumlu sonuç alabiliriz. Adil rekabet ortamının sağlanması için bu Federasyonu son şans olarak görüyorum. Altyapı gelişimi için, hakem gelişimi için, kulüplerin gelişimi için neler yapılabilir, bunları konuştuk. Türk futbolunun acil sorunları var. Mali açıdan zor durumdayız. Yöneticiler de kurullarda iyi yönetemedi. Bu durumdan hepimiz sorumluyuz.

FATİH TERİM İÇİN AÇIKLAMA

"Eski milli takım antrenörüyle yollar ayrıldı. Federasyon tazminat ödedi. Bu tazminat tüm kulüplerin parasıdır. İş kanunları tazminat ödememe hakkı verirken neden federasyonumuz tazminat ödemek zorunda kaldı?"

"NİHAT BEY'İN EMRİNDEYİZ"

"Bugün Türk futbolunda başarı için kurullarda ne kadar gücümüz olduğu soruluyor. Kurulların belli bir standart içerisinde değil, kimin gücü çok çıkıyorsa o daha iyidir anlamına geliyor. Neden kendimizi daha iyi yapmak için lobi kurmaya ihtiyacımız var? Dünya futbolu koşar adımla büyümekte. Bugün Avrupa'da 3-4 sene sonra her şeyi değiştirecek Avrupa kupalarının formatları konuşuluyor. Bizim Federasyonumuz bu konuların ne kadar içinde? Biz hala VAR, hakem, yönetim kavgası ediyoruz. Liyakat üzerine kurulu bir sistemin gündeme gelmesi lazım. Eş dost ahbap ilişkilerinin olmadığı bir sisteme geçmemiz gerekiyor. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok. Fenerbahçe olarak bu seçimlerin özelinde bir kişiyi dahi yönetime önermedik. Zihniyet değişmeli dedik. Mevcut zihniyet devam edecekse biz seçimlere katılmayacağız dedik. Nihat Bey ve ekibine başarılar diliyorum. Nihat Özdemir'e hayırlı olsun diyoruz. Fenerbahçe olarak yanınızdayız ve bir adım daha öne gidiyorum, emrinizdeyiz diyorum"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (53)

Sami düz:

Neresinden başlasan eğri duruyor bu ali koç.onca hezimet ve rezalet yaşanmış bir sezon bitmiş. Yok nihatın emrindeyiz, yok fatih terim... amigomusun be başkan. Ağır ol biraz

8
3
yanıtYanıtla
CAABBAARR:

ALI KOC BIRAK BU UFAK TEFEK DETAYLARIDA KENDI KULUBUNE BAK VATANDASTAN PARA TOPLAMAYLA BU ISLER YURUMEZ F. B BORÇ BATAGINDA SEN KALKMIS TERIMIN ALDIGI TAZMINATI KONUSUYORSUN BU KADAR AGLAYACAGINI TERIM BILSEYDI F. B YE BAGISLARDI.

7
4
yanıtYanıtla
UAGS:

BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE ADAMA BAKARIM ADAM MI DİYE. . . . İLK GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUN VE TÜRKİYE KUPAN HAYIRLI OLSUN KOÇ. . . . SENİN FİRMALARINDAN HİÇ BİRİNDEN BİR SU BİLE ALMAYACAĞIM BUNDAN SONRA

9
2
yanıtYanıtla
Kebapçı selo:

Bit yavrusu dağa küsmüş, dağ da noolur küsme ben sensiz naparım demiş :D

yanıt1
yanıt3
UAGS:

MÜHİM OLAN SUYUN ŞİDDETİ DEĞİL DAMLALARIN SÜREKLİLİĞİDİR. . . . . . .

yanıt4
yanıt0
Kebapçı selo:

Tazminatörün ne çok şak şakçısı varmış hepsi atlamış hemen. Tazminatöre 2 tokat borcum var şakşakçılar sizde akıllı olun.

3
7
yanıtYanıtla
UAGS:

FENERBAHÇEDE ADAM KALMADI HAYATINIZ KEBAPÇI SELO OLDU. . . . EE SPORTİF BAŞARI OLMAYINACA 2. KANAL ÇİRKEFLİK OLUYOR. . . . ALIN SELONUZU NERENİZE İSTERSENİZ. . . . . YÖNETİCİ YAPIN. . . .

yanıt7
yanıt1
TANJU:

BAŞKAN OLMUŞ AMA ADAM OLMAMIŞ KAZANILAN BAŞARI TAHDİR EDECEKSİNİZ. . KENDİ BAŞARISIZLIĞINIZI KAPATMAYA ÇALIŞMAYIN

10
0
yanıtYanıtla
SİTKOM:

Sen Cocu''yu gönderirken neden tazminat ödediysen Federasyon da o yüzden tazminat ödedi Ali Bey, Sen bırak Federasyonun paralarını FB''nin boşa giden transfer paralarından bahset.

7
3
yanıtYanıtla
ÇALANLARI SEPETLER:

la ezik sen önce kendi içinde bariş kendi anlayışını değiştir faiz ci tefeci seni para satarak zengin oldunuz ellam osmanlının altınlarını çalarken haham lerken hiç delikanlı olmuyordunuz lobici seni

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title