Haberler

Ali Koç'tan Ersun Yanal Eleştirisi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadı'nda Galatasaray ile berabere kalınan maç sonrasında Ersun Yanal'ın, "Galatasaray'ı belkide şampiyonluktan ettik" açıklamasına ilişkin, "Kabul edilemez. Bizi sadece bizi ilgilendiririz." yorumunu yaptı.

Ersun Yanal'ın, 'Galatasaray'ın şampiyonluğuna engel olduk.' sözüne ilişkin Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda üyelerin konuşmalarının ardından bir kez daha kürsüye gelen Ali Koç, yöneltilen soruları yanıtladı.

Ersun Yanal'ın derbiden sonra yaptığı açıklamalara yönelik bir üyenin eleştirisine değinen Koç, "Eleştirinize aynen katılıyorum. Böyle bir şeyi ben de tasvip etmiyorum. Kabul edilemez. Hatta şaşırdım. Bizi sadece biz ilgilendiririz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Faruk Ilgaz Tesisleri Ersun Yanal Galatasaray Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

balls:

Ali koç başkanın özel taktiği var Ersun hocada dedi öbür sene şampiyon yapıcaz diye. Küme düşürüp öbür yıl alt ligde şampiyon olup 4. yıldızı takıcaz. Siz Ali Koç başkanın vizyonunu anlıyamamışsınız.

18
6
yanıtYanıtla
Fb:

Koç gitmeli aziz bakan gelmeli

14
5
yanıtYanıtla
ZLATAN TATLISES:

AZİZ BABA DAHA GELMEZ

yanıt1
yanıt1
Hamza Toksöz:

Ali Koç ve ekibi Fenerin başından çekilin. Üç Temmuzda bile bu kadar aciz olmadık. Takımı rezil ettiniz. Çekin ellerinizi, def olun.

14
4
yanıtYanıtla
CİMBOM:

BİRAZ GEÇ KALMADIN MI VİZYON BEY.

10
4
yanıtYanıtla
TV DE İZLEYEN:

YİNE İYİSİNİZ HA FB LİLER, DÜN HAKEM CÜNEYT ÇAKIRA TRİBÜNDEN ANA AVRAT KÜFÜR ETMENİN ÖDÜLÜNÜ ALDINIZ. JAİLSON UN AYAĞA BASMASI DİREK KIRMIZI KART VARDI, SARI BİLE VERMEDİ BİDE 5 DK UZATMA VERİLDİ 6, UZATMANIN SONUNDA GOLÜ BULDUNUZ, YANİ KÜFÜR ETTİĞİNİZ CÜNEYTE TEŞEKKÜR EDİN.

8
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

buyutmeyin konuyu ersin yanal kötü olarak söylemedi o sözcugu neden buyutuyorsunuz konuyu

2
4
yanıtYanıtla
kalibinin adami degilsin:

yerli olacaksa aykuttan baskasi olmaz diyen ve yanali kargalarmi getirdi sen getirdin sen tek suclusun bu isi bilmiyor fenerbahceyi yönetemiyorsun kabul etsende etmesende cok basarisizsin kümede kalma ne demek fb 2 olmayi basarisizlik sayarken yuhhhhh sizin anlayisiniza

5
0
yanıtYanıtla
dilenci ol:

BU ALİ KOÇ''TA İYİ SÖMÜRDÜ Feneri

0
0
yanıtYanıtla
Satışlar:

Comolli nerede

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title