Haberler

Ali Koç'tan Ersun Yanal'a şampiyonluk mesajı: Mazeret kabul etmiyoruz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Divan Kurulu'nda yaptığı şampiyonluk için 'mazeret istemiyorum' sözleriyle Teknik Direktör Ersun Yanal'a üstü kapalı mesaj verdiği söylendi.

Cumartesi günü Divan Kurulu'nda özellikle kendi camiasına sert mesajlar gönderen Ali Koç, yapılan transferlere de değinirken, başkanın 'mazeret istemiyorum' sözleri Ersun Yanal'a açık bir gönderme olarak yorumlandı.

ALİ KOÇ'TAN ERSUN YANAL'A AÇIK MESAJ

'Hiç kimse mazeret üretmeden bu takımı şampiyon yapacağız, transferlerimizi tamamen hocamızın beklentilerine göre gerçekleştiriyoruz' diyerek tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'a bir anlamda aba altından sopa gösteren Ali Koç'un büyük zahmetlerle kurduğu takımı görmek için gün saydığı öğrenilirken, yönetimin 2-3 transferle direksiyonu tamamen Yanal'a teslim edeceği belirtildi.

"HOCAM NE DEDİYSEN YAPTIK YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Geçtiğimiz sezon ligi 6.sırada bitiren ve yönetime her defasında takımın kalite eksikliğinden bahseden Ersun Yanal'ın transfer listesinden bir adım dışarıya çıkmayan sarı lacivertli yönetimin kesinlikle mazeret kabul etmeyeceği bildirilirken, olası başarısızlıkta hesabın tamamen Yanal'a kesileceği ifade edildi. Audi Cup'ta oynanacak olan maçları bekleyen Ali Koç'un Ersun Yanal'la geçtiğimiz günlerde kritik yaptığı anlaşılırken, başkanın deneyimli çalıştırıcıya "Hocam geçen sezondan beri takımdaki kalite eksikliğini vurguluyordunuz biz de bunu anlayışla karşılıyorduk. Gelecek sezon sizin listenize göre hareket edeceğiz ve yalnızca sizin istediğiniz oyuncuları kadroya katacağız dedik ve bunları yaptık. 2-3 transferle verdiğimiz sözü tutacağız, siz istediniz biz yaptık, artık kesinlikle mazeret kabul etmiyoruz" dediği öğrenildi.

Başkan Ali Koç'la görüştükten sonra üzerinde baskı hisseden Ersun Yanal'ın kalan son transferleri beklediği öğrenilirken, şampiyon teknik adamın durumu yardımcıları ve takımın ileri gelen tecrübeli futbolcularıyla görüştüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (16)

LUTENES:

GÖRENDE HOCANIN İSTEDİĞİ HERKESİ ALDI SANACAK ULAN 7 TRANSFER YAPTINZ İLK 11 DE 3 TANESİ ANCAK OYNAR BU YÖNETİM KESİNLİKLE BAŞARISIZDIR ALİ KOÇ SİYASETİ BIRAKIP FENERBAHÇE İÇİN ÇALIŞ ARTIK. . .

10
2
yanıtYanıtla
.:

LİGDE EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRLER SIRALAMASI YAPILSA ERSUN YANAL İLK 10''A GİREMEZ

8
1
yanıtYanıtla
FUTBOL-İST:

Sn KOÇ, siz ne denilirse yaptınız, kimse inkar etmiyor, Aziz gitsin kavga bitsin diyen spor otoritelerinin adayıydınız ve yaptınız, Aziz gitsin diyen malum taraftar grubunun istediği bedava bilet vermeye başladınız, Aziz gitsin diyen FB tesislerinden bedava nemalanamayan sözüm ona FB li spor yazarlarının adayıydınız artık eskisi gibi tesislerde bedava ye iç başladı, ALLAH var ne dedilerse yaptınız. Aykut gitsin diyen sonrada Ersun gelsin diyen taraftarları dinlediniz, ne değişti, söyleyim sıradan FB oldu

5
0
yanıtYanıtla
FUTBOL-İST:

Ne dedilerse yaptı, Aziz gitsin dediler yaptı, Aykut gitsin dediler yaptı, Aziz den geriye kimse kalmasın dediler işte orada durdu, hala takımda olan Alper, Volkan, Dirar, İsla, H. aLİ, , Ozan, vs ve en önemlisi Volkan Ballı, Gelenler ortada, başarı ortada, gelenlerin geçmiş başarıları belli, ee ne demişler gelen gideni aratır, hele YANAL ile bu işe soyunmak, deveye hendek atlatmak gibi birşey olsa gerek, eh başkan her denileni yaptın, hadi geçen yıl acemiliğine geldi ya bu yıl, hala göremediğini görüyorum.

3
1
yanıtYanıtla
bdn:

Azizin aldığı futbolcuları satıp para dönderiyor. Ha birde dilencilk para toplama işi ile başkada yaptığı hiç bir iş yok

yanıt6
yanıt0
fbrk:

BDN, hala para mı dönderiyor. :D:D:D:D

yanıt0
yanıt1
tabi tabi:

Fiyasko geçen yılın ardından işe yarayan tek bir transfer yapma sonra milleti eleştir. Ne kadar boş ve vizyonsuzmuşsun be ali koç.

2
1
yanıtYanıtla
septic:

adamın üstünde daha şimdiden baskı kuruyor adamı salında işini yapsın

2
0
yanıtYanıtla
meraci83:

Yağ tamam, şeker tamam, un tamam hülasa malzeme tamam. Marifet böyle kaliteli malzemelerle Ersun efendi helva yapmayı becerebilir mi?

1
0
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

sen böyle tarifi nerden öğrendin? babanda böyle helva yapmayı biliyor mu? Mercimek harcımı bu fırında pişen? :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title