Haberler

Ali Koç: Mustafa Cengiz ile canlı yayına çıkmaya hazırız

Güncelleme:

Basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e daha önce yaptığı canlı yayın çağrısını yineledi ve sarı-kırmızılı kulübün başkanı ile konuşacak konuların biriktiğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile canlı yayına çıkmak için hazır olduklarını dile getirdi.

Mustafa Cengiz ile konuşacakları konuların biriktiğini söyleyen Ali Koç, "Canlı yayında tartışmak için biz hazırız, Mustafa Cengiz de hazır olduğunu söylüyor. Burada topu size atayım, siz bize gelin, biz hazırız, Sayın Mustafa Cengiz de hazır. Dört başkanın olmasınada gerek yok. Sayın Cengiz ile konuşacağımız konular birikti. Bu belki de sorunların ortadan kalkmasını sağlar. Bunun faydalı olacağını düşünüyorum. Dört kulüp başkanını toplamak kolay değil, belki iki, belki üç olur. Bunu yapmak kolay olmaz ama sizler inisiyatif alırsanız olur" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA CENGİZ DE "HAZIRIM" DEMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Koç'un daha önce yaptığı çağrıya olumlu yanıt vermiş ve "Ben her yerde TV programına çıkmaya hazırım. Bazı başkanlar, televizyona çıkmayı çok seviyor. Neredeyse haber bültenlerini de sunacaklar. Dikkat edin elinizden mesleğinizi almasınlar" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

Memleketim:

Kimse yardim etmedi bu güne kadar nasil geldik diyor. Ya arkadas tv 8 de ve kendi kanalinizda dilenen benmiydim?

21
8
yanıtYanıtla
ha ha:

Ha ha adam biliyor ki canlı yayında GS başkanının perişan edeceğini. Mustafa cengizde o yürek varmı ki canlı yayına çıksın. Mustafa cengizin eline vereceksin konuşacağı metni anca öyle konuşur.

16
11
yanıtYanıtla
234:

Kendini öylemi avutuyon eZiK. 10 a. koç 1 tane Mustafa başkan yapmaz. Kendinizi daha çok yerlere düşürmeyin. Başkanınızda dahil bırakın Galatasarayı da kendi takımınızla uğraşın. Siz GS ye hırladıkça GS daha çok büyüyor.

yanıt2
yanıt0
CASABU12:

yalı cocugu seni geldiğinde adam sanmıştık bütün yönetim kurulu toplansanız aziz yıldırımın tırnağı etmezsiniz.

19
4
yanıtYanıtla
Kenan:

Dedi kenar mahalle çocuğu

yanıt6
yanıt7
Adana:

Fener çok büyük bir kulüp olmasaysı ligde bütün takımlar rakibimiz olmazdı, la ne kadar yakmışız şu milleti..

12
9
yanıtYanıtla
aslanımaslan:

17 kulüple bildiriyi kime karşı imzaladınız ve nasıl herkes size karşı anlamadım hakemler bile sizinle federasyon başkanı koyu fenerli ama herkes size karşı tabi yersen .

yanıt6
yanıt12
Vanli:

Neyi anlatacan zamanında aziz yıldırımın ozelikle derbilerde baski yaratmak icin hakem odalarını nasıl bastiginimi yoksa senin kapalı kapılar ardında nihat ozdemirden istediğin hali saha şampiyonluklarını anlatacaksın

8
10
yanıtYanıtla
...:

Size beyin transferi şart gerçekten çok geç kalmadan bir hekime başvurun. beyin kırıntıları kaldıysa kurtarsın. . .

yanıt11
yanıt1
Hakikat:

vanlı beyin bedavaydı niye almadınki? Senin gibi cahil takımı uikeyide futboluda bu hale getirdi yazık boşa oksijen tüketiyorsun

yanıt1
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title