Haberler

Ali Koç ile Ömer Onan arasında gerginlik iddiası: Salonda asılı olan formanı indireceğiz

Güncelleme:

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko final serisinin 6. maçı öncesinde Ali Koç ile Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve TBF CEO'su Ömer Onan karşı karşıya geldi. Koç'un, Ömer Onan'ı arayarak hem 6. maça gelmemesini istediği hem de "Salonda asılı olan formanı indireceğiz" dediği iddia edildi.

Anadolu Efes'in Fenerbahçe Beko'yu 4-3'le geçerek şampiyon olduğu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi sarı lacivertli kulübün efsane oyuncusu ve TBF CEO'su Ömer Onan ile başkan Ali Koç'u karşı karşıya getirdi. Serinin 5. maçında Luigi Datome'ye ambulans verilmemesi sonrasında düzenlenen basın toplantısı nedeniyle kulübe ve Semih Özsoy'a ceza geleceğini duyunca bir hayli sinirlenen Koç, 6. maç öncesinde Onan'ı arayarak maça gelmemesini istedi. Koç'un aynı zamanda bu görüşmede Ömer Onan ile köprüleri attığı, "Salonda asılı olan formanı indireceğiz" dediği de iddia edildi.

Sabah'ın haberine göre; Anadolu Efes'in 4-3 üstünlüğü ve şampiyonluğu ile tamamlanan Basketbol Erkekler Ligi final serisi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile sarı-lacivertli kulübün eski basketbolcusu olan şimdi Türkiye Basketbol Federasyonu'nda CEO'luk yapan Ömer Onan'ı karşı karşıya getirdi. Başkan Koç, serinin 5. maçında Datome'ye ambulans verilmemesi sonrasında düzenlenen basın toplantısı nedeniyle kulübe ve Semih Özsoy'a ceza geleceğini duyunca bir hayli sinirlendi. Koç, serinin 6. maçına kısa bir süre kala TBF CEO'su Ömer Onan'ı arayarak tepkisini dile getirdi.

Ali Koç ile Ömer Onan arasında gerginlik iddiası: Salonda asılı olan formanı indireceğiz

ÖMER'İN YERİNE BİRSEL'İN 7 NUMARASI ASILACAK!

Bu görüşmede Koç'un, Onan'a sert ifadeler kullandığı ve salona gelmemesini söylediği belirtildi. Bu esnada salonun kapısında olan Onan'ın, Koç ile yaptığı görüşme sonrası geri döndüğü ve maçı izlemediği öğrenildi. Koç'un bu görüşmede Ömer Onan ile köprüleri attığı, "Salonda asılı olan formanı indireceğiz" dediği de iddia edildi. Onan aktif basketbol kariyerini noktaladığında 7 numaralı forması Fenerbahçe yönetimi tarafından emekli edilmiş ve Ülker Salonu'na asılmıştı. Bu formanın yerine Ömer Onan gibi 7 numaralı formayı giyen ve geçtiğimiz günlerde basketbolu bıraktığını açıklayan kadın takımının kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen'in formasının asılacağı öğrenildi.

F.Bahçe ile 9 sezonda, 5 lig, 3 Türkiye Kupası ve 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanan Onan'ın forması emekli edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ömer Onan Ali Koç CEO Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (22)

Fatih:

Ali Koç Türk sporunun başına gelmiş en kompleksli başkanlardan beri, bu kadar vizyonsuz bir başkan olamaz. . .

9
5
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

VE DE BECERİKSİZ. . . ÇÜNKÜ EVİNSİZ İŞLERLE UĞRAŞIYOR. . . ''GEZİ''NTİ !!! TOZUNTU İŞLERİYLE FAZLA MEŞGUL OLURSAN, HALKIN HUZURUNU BOZMAYA ÇALIŞANLARA OTEL VE SAĞLIK YARDIMI YAPARSAN. . . YİYECEK - İÇECEK VS. YARDIMI YAPARSAN. . . PERDE ARKASINDAN. . . KOS''KOCAMAN'' FB YE TARİHİNİN EN KÖTÜ SEZONUNU YAŞATIRSIN. . . FB DEN HALA KÖTÜ ''COCU'' LAR !!! GELİYOR. . . . ANLAYANA. . . . . .

yanıt1
yanıt0
MHS:

Demedi demeyin bu adamdan olmaz. Çok fazla egolu. Bi gitse diye dua edeceksiniz yakında civcivler.

9
4
yanıtYanıtla
HİDAYET TÜRKOĞLU İSTİFA...:

ALİ KOÇ SANA 10 TL VERECEM VE EN BÜYÜK CİMBOM DİYECEKSİN.

11
1
yanıtYanıtla
BASKETBOLSEVER:

ALİ KOÇ BU SENE ERGİN ATAMANA KÜFÜR ETTİRDİ ANCAK ATAMAN ONA ŞAMPİYON OLARAK EN GÜZEL YANITI VERDİ.

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ali koç boş bir adam zamanla göreceksiniz

9
3
yanıtYanıtla
HİDAYET İSTİFA...:

FENERBAHÇE LEHİNE TARAF TUTAN HİDAYET TÜRKOĞLU VE ÖMER ONAN I TARAFSIZ OLMASI GEREKEN TBF DE GÖRMEK İSTEMİYORUZ. ÖMER ONAN DENEN TETİKÇİYE GS Lİ VE BJK Lİ BİR YÖNETİCİ DESE BUNLARI HEMEN CEZA ALIRDI

9
1
yanıtYanıtla
BASKETBOLSEVER:

HALBUKİ FENER TETİKÇİSİ HİDAYET İLE ÖMER ONAN. SERİDE SAYIN ATAMANA EDİLEN ALÇAKÇA KÜFÜRLERDE ANONS YAPTIRMAMAKTA ISRARCI OLAN TETİKÇİ HAKEMLER, KENDİLERİNE FB TRİBÜNÜNDEN KÜFÜR GELDİĞİNDE HEMEN ANONS YAPTIRDILAR.

10
0
yanıtYanıtla
MURAT:

Ali KOÇ da yapmasını gerekenleri yapmayıp. Futbolculara, Basketbolculara sarmaya başladı. Geçen sezon 16 futbolcu transfer etmiş. Elde bir tane yok. İnat etmeyip Aykut kocaman kalıp kadroyu dağıtmasaydı. Hem 16 futbolcuya On Milyonlarca Euro verilmeyecek hemde en az 3. lük olurdu.

8
1
yanıtYanıtla
fayir pilay başgan:

çok fayir pilay bir hareket

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title