Haberler

Ali Koç, Comolli'ye Haber Vermeden Transferi Bitirmeye Gitti

Güncelleme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarını dört koldan sürdürürken yaklaşık 15 gün önce yaşanan bir olayın detayları ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Başkanı Ali Koç'un, Sportif Direktör Comolli'yi dahi yanına almadığı ve son derece gizli tuttuğu Portekiz seferinde ziyaretinin merkez üssünün Benfica kulübü olduğu öğrenildi. Başkan Koç'un Portekiz'e gittiği dönemde Yassine Brahimi'ye teklifte bulunduğu haberleri çıkmıştı. Ancak Başkan'ın Benfica'nın Sırp oyuncusu Ljubomir Fejsa için temasta bulunduğu ifade edildi.

Ali Koç, Comolli'ye Haber Vermeden Transferi Bitirmeye Geldi

3 MİLYON EURO'YA GELECEK

Fejsa, sezon başı Fenerbahçe'ye karşı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında 90 dakika forma giydi. Sezonun ikinci yarısında ise yerini altyapıdan çıkan genç isim Florentino'ya kaptırdı. Bu dönemde sadece 1 dakika forma şansı bulabilen Fejsa için Benfica'ya 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği kaydedildi.

FEJSA KİMDİR?

30 yaşındaki Sırp oyuncu ön liberoda görev yapıyor. Kariyerine Hajduk'ta başladı. Sırasıyla Partizan, Olympiakos ve Benfica formalarını giydi. Bu sezon 33 resmi maçta 2753 dakika görev yaptı. Portekiz Ligi'nde 18 karşılaşmada 1441 dakika sahada kaldı. 11 Ocak'ta 90 dakika oynadığı Santa Clara maçı sonrası formayı unuttu. 4 Mayıs'ta Portimonense maçının son 1 dakikasında görev aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Portekiz Benfica Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

bymacho:

Durmak yok batırmaya devam, nerde kaldı proje takımı, nerde kaldı alan değil üeten FB, nerde kaldı lütfen sayın KOÇ söylermisiniz, seçilmeden önce bunları söylüyordunuz, dahada söyledikleriniz var, hele şu Ersun YANAL konusunu birtürlü sindiremiyorum, ne demiştiniz, seyircinin istediğ YANAL için sorulan soruya''NE YANAL ı''demeki hepsi yalan mış siz yenal diyebilmişiniz, yazık çok yazık ettiniz, başta Aykut KOCAMAN a, belki kalsaydı hakikaten proje takımı olabilirdik, sonra Aziz YILDIRIM, en önemlisi FB tarf

3
0
yanıtYanıtla
kurtuluş:

gön der yardım yat yesinler adam alın adam yurekten oynayacak

3
0
yanıtYanıtla
Uzman:

Fenere yakışır. Adamın Birtane başarısı yok. Klup küme hattında. Bu salaklar dandik dundik futbolcu peşinde hemde 3. Milyon avro.

3
0
yanıtYanıtla
Köln kartali:

Yaramaz

2
0
yanıtYanıtla
Yazık Valla ya:

Adam formayı kaptırmış sonrasında 1 dk oynamış. Bizim gelenek devam ediyor desene. Nerede sakatlıktan çıkmış uzun süre top oynamamış adamlar var hemen alalım. Yazık toplanan paralara

2
0
yanıtYanıtla
fb olmak baska dert:

o kadar ön liberoyu ne yapıyorlar. ofansıf kanat ve forvet lazım fb.

2
0
yanıtYanıtla
ön libero mu?:

topal var tolgay var jailson var ozan tufan var oğuz kaan var biz hala ön libero mu arıyoruz?? Fenerbahçeyi batırcak başka birşey değil

2
0
yanıtYanıtla
ZAZAKİ:

sakın ha 30 yaşından aşagı oyuncu almayın hatta varsa 40 ın üstünde oyuncuları toplayın ve kesinkez yabancı alın sakın yerli almayın yabancılar olmaz ise türk futbolu bir yere gelmez türk futbolcular türkiyede azınlık zaten işe yaramazlar siz direk organik uzaylı yabancıları alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

2
0
yanıtYanıtla
BiziBitirdinizBe:

Hepiniz yönetici, hepiniz teknik direktörsünüz sanki. Taraftar mısınız, takımın analizcisi mi belli değil. Herkes her şeyi bir başkasından iyi biliyor maşallah. Sonra da ülke gelişmiyor diyorsunuz. Hiç bir numaranız yok ama lafa gelince susmak yok.

yanıt1
yanıt0
pilav üstü onyekuru:

ortalık ön libero doldu daha varsa getir başkan.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title