Haberler

Ali Gültiken'in Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Ali Gültiken'in annesi Makbule Gültiken, son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Beşiktaşlı futbolcu Ali Gültiken'in annesi Makbule Gültiken'in toprağa verildi. Makbule Gültiken'in naaşı Ataköy 5. Kısım Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazın ardından Yedikule Mezarlığı'na defnedildi.

ESKİ ARKADAŞLARI, GÜLTİKEN'İ YALNIZ BIRAKMADI

Cenaze namazına MHP Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, siyah-beyazlı kulübün eski ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor Kanal Koordinatörü Mehmet Buğra Şahin, teknik direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın eski futbolcuları Gökhan Keskin, Metin Tekin ile spor camiasından birçok isim katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Ergün KAYA:

Ali Gültiken , çok beyefendi, kültürlü bir insan. Eskiden beri beğenir ve severdim. Ben Fener''liyim, ama farketmez. İnsan olan kim olursa olsun. Acısını da , sevincini de paylaşırım. Ali Gültiken, başın sağolsun, rahmetlinin mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

2
0
yanıtYanıtla
Yaşar:

Anne çok değerli. Allah rahmetiyle muamele eylesin inşallah.

2
0
yanıtYanıtla
ANTALYALI:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

2
0
yanıtYanıtla
beşiktaşlı selami:

cennet mekanı olsun inşallah aalah rahmet etsin ali abi

1
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, sabırlar dilerim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title