Haberler

Beşiktaş-Alanyaspor maçında Galatasaray uyarısı!

Güncelleme:

Beşiktaş-Alanyaspor mücadelesi öncesinde stadyum hoparlöründen taraftara uyarı yapıldı. Galatasaray maçında ceza alınmaması için tribünlerden küfür edilmemesi istendi.

Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta tribünlere derbi uyarısı yapıldı. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala yapılan anonsta taraftarların küfürlü tezahüratta bulunulmaması istenirken, "9. hafta oynanacak olan Galatasaray maçı öncesinde ceza almamamız için tribünlerden küfürlü tezahürat yapılmamasını rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

BEŞİKTAŞ'IN BİR SONRAKİ İÇ SAHA MAÇI GALATASARAY'LA

Siyah-beyazlı taraftarlar da bu uyarıya ıslıklarla cevap verdi. 8. haftada Ankaragücü deplasmanına gidecek olan siyah-beyazlılar, bir sonraki hafta ise taraftarı önünde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

onur:

gs maçında statta olsanız ne olmasanız ne ondan once ankaragücü maçınız var nasıl cıkacaksınız ankaradan ankargücünü hafife almayın

1
10
yanıtYanıtla
):

hiç güleceğim yoktu. ankaragücü ankarada ne yapış :) :)

yanıt1
yanıt2
Beşiktaş ordusu:

ALANYA MAÇINDA SAKİN OLACAZ VE CİMBOM MAÇINDA TRİBÜNDE YERİMİZİ ALACAZ , BÜLENT YILDIRIM FACİASINI CİMBOMA NASIL ŞAMPİYONLUĞU HEDİYE ETTİĞİNİ GEÇEN SENE UNUTMADIK. . .

5
3
yanıtYanıtla
Anlamli:

Evet haklisin yerini al tecavüzü canli izle ??

yanıt2
yanıt0
İRİ KUŞ:

UTANIP SIKILMADAN GS YE SALLAMANDAN NE KADAR DÜRÜST OLDUĞUN BELLİ OLUYOR !! SEN ÖNCE DÜNKÜ MAÇTAN BAHSET. . BURAK KIRMIZIYI GÖRSE, RAKİBİN BUZ GİBİ PENALTISI VERİLSE ACABA BU SABAH FİKO İLE APO'' NUZ KALIR MIYDI ??? HADİ HAYIRLI TIRAŞLAR. . .

yanıt8
yanıt4
emox:

sana beyin alacam

yanıt3
yanıt5
HATMAN:

GEÇEN SENE Kİ GİBİ KINA GECENİZİ YAPIN DA GELİN ERKEK EVİNE ;)

2
2
yanıtYanıtla
doğruya doğru:

Beşiktaş jimnastik külübü sonuçta onlarda futbol aklı olmaması normal EMOX :)

0
4
yanıtYanıtla
hazırlık:

her zamanki kural işler. ligde iddiası kalmayan bir bjk 3 puanı terim abisine hediye eder. bjk taraftarı da yavaş yavaş bu sonuca hazırlanıyor. eh psikiyatride öğrenilmiş çaresizlik tepkisizlik denir

1
0
yanıtYanıtla
Harbiden:

Size yapılan hediyelere nediyeceğiz neyapacağız birde bunlardan bahsetsen dibe demir atmıştınız aslında hediyeler olmasaydı sen ve siz bunları unutmayın bence beşikler

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title