Haberler

Ahmet Çakar: Ali Palabıyık, Türkiye'nin En Korkak, En Eyyamcı Hakemi

Güncelleme:

Eski hakem ve sivri dilli spor yorumcusu Ahmet Çakar, 1-1 berabere biten Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Ali Palabıyık için "Ali Palabıyık Türkiye'nin en korkak, en eyyamcı hakemi" dedi.

Spor yorumcusu ve yazar Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray maçında verdiği ve vermediği tartışmalı kararlarla eleştirilen Ali palabıyık için sert sözler kullandı.

Ahmet Çakar: Ali Palabıyık, Türkiye'nin En Korkak, En Eyyamcı Hakemi

İşte Ahmet Çakar'ın değerlendirmesi;

"Ali Palabıyık Türkiye'nin en korkak, en eyyamcı hakemi. Hasan Ali'ye önce kırmızı kart gösterecekti, cesaret edemedi, VAR yardımıyla oyundan attı. Karar doğru. Ama ikinci yarıda sarı kartlı Mehmet Topal'ın rakibinin göğsüne bir tekmesi var ki hiçbir şey yapmadı. Gördü ama cesaret edemedi. Ve belki de en büyük hatası, Eljif Elmas'ın golünden hemen önce Feghouli'ye yapılan çok açık bir faul var. VAR kendisini uyardı, dakikalarca konuştular ama VAR'a gitmedi. Çünkü biliyordu ki VAR'a gitse golü iptal edecekti, yüreği yetmedi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

Mustafa:

GALATASARAY 1Hakemlibahçe 1

16
2
yanıtYanıtla
beton:

kendi evinde 1 puan icin sevinen, ve onuda hakem yardimiyla gasp eden fenev civciv, ne hallere dustunuz, sonunda denev degil gazoz oldunuz !!

12
2
yanıtYanıtla
BETON KIRAN:

ne hallere mi düştük :D sahada 9 kişiyken zor bela gol atabildiniz sen ne anlatıyosun ya ? ağlayacaksanız oynamayın, 60-65 dakika 10 kişi oynadık, oynasaydınız da kazansaydınız, kaleyi bulan şutunuz yok şutunuz !!

yanıt2
yanıt8
Beton Savar:

Haksız yere kırmızı gördürdü sizin balon diagne''niz iki adım atamıyor utanmadan kendini yere atıyor, 10 kişi yenemediniz utanmadan hakem, hakem diye ağlıyorsunuz. Bu sizin kaderiniz hep hakemleri bahane ederek ağlayacaksınız. KADERİNİZDEN KAÇAMAZSINIZ cinconlular.

yanıt1
yanıt8
kaygısız:

Fenerliler de biraz utanma duygusu ar olaydı hiç olmazsa sessiz kalırlardı

yanıt1
yanıt1
İNADINA GALATASARAY:

BETON KIRAN sen bile inanmışsın 9 kişi kaldığınıza yapacak bişey yok ama 10 kişiydiniz belli maçı izlememişsin korkudan kendi ağzınla söylüyorsun ama gel gör ki golden önce faul 2 kırmızı kart ve bir penaltı sonuç ali palabıyık 1 galatasaray 1 yazıklar olsun MHK

yanıt2
yanıt1
DÜDÜĞÜ ASACAKSIN ALİ PALABIYIK:

OLEY OLEY ALİ PALABIYIK FENERBAHÇENİN ÇOCUĞU ALİ PALABIYIK

11
2
yanıtYanıtla
kartal:

fenerbahçe 20 yıldır evinde derbi kaybetmiyor. kaybetmez tabi hakemler kadıköyde beşiktaş ve galataray aleyhine bariz hatalar yapıyor. VAR geldi sonuç yine aynı

12
1
yanıtYanıtla
gs li:

bjk ve gs dost ve kardeştir.

yanıt5
yanıt1
istanbullu cimbomlu:

Galatasaray şampiyon olamaz hatda başak şehirden başkası şampiyon olamaz bundan sonra başak şehir kimin takımı biliyor herkez ama benim verğilerimle kurulan hala yiyen bir takım haram olsun şampiyon olması için devlet arkanda ollacak anlayan anladı

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title