Haberler

Abdurrahim Albayrak'ın Oğlundan Ali Palabıyık'a Şok Sözler

Güncelleme:

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Yasin Albayrak, Ali Palabıyık hakkında "Bu hırsız FIFA listesinden çıkartılması gerekir" paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yöneten Ali Palabıyık'a tepkiler sürüyor.Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Yasin Albayrak sosyal medya hebasından Palabıyık'a tepki gösterdi.

Albayrak Twitter hesabından Galatasaraylı Avukatlar ve Hukukçular Derneği'nin yaptığı paylaşımı alıntılayarak Ali Palabıyık için "Bu hırsızın hemen Fifa listesinden çıkartılması gerekir" ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak'ın Oğlundan Ali Palabıyık'a Şok Sözler

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Ali Palabıyık Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

yazıkk:

Bu Albayrak grubuna beyin nakli şart ya. Ekranlardan uzak tutun şu malları ya.

10
9
yanıtYanıtla
...:

Önce FİFA''nın bir kısaltma olduğunu ve bu kısaltmanın tüm harflerinin büyük olması gerektiğini öğretin şu beyinden nasibini alalmış adama.

7
9
yanıtYanıtla
Adınızı YazınKAYIŞDAĞLI:

GEÇEN SEZON ALANYA MAÇINI NASIL HIRSIZLIKLA ALIP ŞAMPİYON OLDUĞUNUZU CÜMLE ALEM BİLİYOR. YAS ETMEYİN ÜZÜLMEYİN 20 YILDIR ALİ PALABIYIK MI VARDI?

9
3
yanıtYanıtla
hakim bey:

hırısz deme başına iş alırsın

6
1
yanıtYanıtla
GOLD BOY:

LAN FENERİ YENDİĞİNİZDE SEN DAHA BABANDAYDIN. BAK KOCAMAN OLDUN HALA GALİBİYET YOK BE YASİN. NOLACAK BU PEMBİŞ CİNCONUN DURUMU

3
3
yanıtYanıtla
albayrakyasininavukatı:

o tarihten bu yana bizim ne yaptığımıza bak. aldığımız başarılara bak bide kendi klübünün ne yaptığına bak. zaten elinizde bi 6-0 var bide bu var övüneveğiniz başka da bişey kalmadı.

yanıt1
yanıt0
MAÇA GİDECEĞİM...:

SAMİ YEN STADINDA BU HAFTA KAYSERİ MAÇINDA, HAKEM KILIĞINDAKİ SİNSİ ŞEYTAN ALİ PALABIYIĞI PROTESTO EDECEĞİZ, HERKES RAHAT OLSUN.

1
1
yanıtYanıtla
Dadaş:

Fifa da açıklama yapmış tamam demiş

0
0
yanıtYanıtla
Suriyeli:

Bir Suriyeli olarak bize yapılanlar haksızlıktır abee. Seri köz çekilmesi lazım

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınALTINçocuk:

BIRISIDE YAZIYA TAKMIS fIfa olsa nolur FİFA olsa nolur bız neden bahsedıyoz adam neden herkezın aynı seyevur guu yapması lazım kı duzeltelım konu serefsız olan hakemler kardes akıllı ol yaz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title