Haberler

Abdurrahim Albayrak ile Falcao buluştu

Güncelleme:

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Falcao ile Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak transfer için bir araya geldi. 33 yaşındaki golcü ile Albayrak'ın fotoğrafı sosyal medyayı adeta salladı.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Falcao ile Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak transfer için bir araya geldi.

ALBAYRAK VE BULUT FRANSA'YA GİTMİŞTİ

Sarı kırmızılı ekibin transfer etmek için uğraştığı Monaco'nun dünyaca ünlü yıldızı Falcao konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Kolombiyalı golcü oyuncunun transferini tamamlamak için Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile menajer Ahmet Bulut Fransa'ya gitmişti.

Bugün ise Abdurrahim Albayrak ile Falcao'nun birlikte olduğu bir fotoğraf gündeme düştü. Fotoğraf kısa sürede sosyal medyada yayılırken, sarı kırmızılı taraftarlar büyük bir heyecan yaşadı.

Abdurrahim Albayrak ile Falcao buluştu

"UMARIM TRANSFER EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLÜR"

Cuma günü Galatasaray'a transferi konusunda konuşan Falcao, "Kariyerimin bu aşamasında Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur. Türkiye futbol ilginç bir şekilde yaşanıyor. Durumu analiz ediyorum. Umarım mümkün olan en kısa sürede transfer çözülür. Futbol, Türkiye ve Arjantin gibi ülkelerde özel bir şekilde yaşanıyor. Bu da bizi bu spora tutkulu olanlar için motive ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (35)

Yorumcu:

33 yaşına gelmiş adamı trenasfer etmek için günlerdir kapısında yatıyorsunuz bunu da başarı sanıyorsunuz! Geçin kardeşim bunları felix gibi birini keşfet satın 120 milyon euroya da başarılısın diyelim!

8
22
yanıtYanıtla
Cimilli:

Senin en pahalı transferin cenk tosun 20 milyon. Türkiyedeki futbol vitrini mi var da 120 milyona satacaksın A cahal.

yanıt4
yanıt0
Cimilli:

Haa bir de bellii fenerlisin. Van pörsük size geldiğinde kaç yaşındaydı 35 miydi. 5 milyon euro almışmıydı. Acaba kaç gol atmıştı. Yoksa hep sakat mıydı...

yanıt6
yanıt0
GEREKSİZ YORUMCU:

Emre size yeni geldi sevinçten kuduruyorsunuz, yaşı kaçtı emrenin puhaha

yanıt4
yanıt0
No-Fear32:

Bos laflar bunlar kocum. Buna sadece fenev aglama ile cevap veririm...

yanıt6
yanıt0
dünya yıldızı:

lan dengesiz kolarav kaç yasında emre belezoğlu kaç yasında atiba kaç yasında dünya yıldızı geliyor dıye kudurmayın k ö p e k l e r

yanıt1
yanıt0
kara kartal:

verin milyon auroları nasıl olsa hükümet borçlarınızı siliyor

8
22
yanıtYanıtla
KUSLAR VE HAMSILER:

CATLAMAYIN KUSLAR VE HAMSILER - HAYIRLI OLSUN TÜRK FUTBOL SEVERLERE, DOLAYSIYLA BÜTÜN GALATASARAY VEFAKAR VE CEFAKAR TARAFTARINA HAYIRLU OLSUN

19
6
yanıtYanıtla
g.s:

YÖNETİCİ DEDİĞİN BİRAZ GERİDE DURUR BAYRAMDA HARCLIK ALMIŞ ÇOCUKLAR GİBİ BU NEDİR YA . . .

8
13
yanıtYanıtla
HOŞAF:

bu samimiyettir dostum ve çok güzel bir şeydir

yanıt5
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title