Haberler

Abdullah Avcı, maç içinde söylediği "Ben böyle takım görmedim" sözlerine açıklık getirdi

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç içinde söylediği "Ben böyle takım görmedim hocam" sözlerine açıklık getirdi. Avcı, "Atiba'yı oyuna alana kadar gol yedik. Bu anlamda çıkmış bir ifade." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-2 biten BB Erzurumspor maçının ardından basın toplantısında konuştu. Avcı, "Takım adına oyuncu grubu da biz de bunun değerlendirmesini yapıyoruz. Taraftar protestosunda haklı. Buraya gelince iyi şeyler görmek ister, sahanın içinde aksiyon ister. Herkes bunun değerlendirmesini şapkasını önüne koyup yapmalı. Bizim için üzüntü verici bir akşam. Rakibi de tebrik ediyoruz." dedi.

"BELKİ BİZ TOPLANTI YAPMAK İSTEYECEĞİZ"

Avcı maç içinde "Böyle takım görmedim hocam" sözlerine de açıklık getirdi. Avcı, "Küçümseme anlamında söylemiyorum ama bir alt lig takımı karşısında iç sahada, gol yiyorsun ve öne geçiyorsun, 4 dakikada geriye düşüyorsun. Öne geçince Atiba'yı oyuna alıp güvenlik önlemi alacağımı mı düşüneceğim? Zaten Atiba'yı çağırana kadar golü yedik. Bu anlamda çıkmış bir ifade. Bugün maç bitti ama henüz durum sıcak. Belki yönetim belki biz toplantı yapmak isteyeceğiz. Buradan tesislere gideceğim. Duruma bakacağız. 18 müsabaka sonunda 10 puan fark var. Şu anda ne söylesem geçerliliği olmayacak. İyi gitmeyen bir durum var." diye konuştu.

"ELNENY NE YAŞADI BİLMİYORUM"

Saha içinde disiplin zaaflarına yönelik dikkatini çeken unsurlar olduğunu dile getiren Avcı, "Elneny ne yaşadı bilmiyorum ama bir futbol takımında teknik taktik tabii ki önemlidir fakat bunları daha iyi hale getiren grup enerjisidir. Herkes birbirinin elinden tutup sahayı veya hayatı paylaşırsa yukarı doğru çıkarsın. Bizim de dikkatimizi çeken şeyler var." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü Abdullah Avcı Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

PENDİKLİ:

Kal baba sen. Bize matrak lazım. Geçen yıl Fenevbağçe bu yıl Beşşiktaş. Ne güzel MATRAK.

9
12
yanıtYanıtla
TŞK:

Bu sene hunharca yediğiniz 5ler, 6lar daha zevkli geldi hiç fena değilsiniz bu sene

yanıt0
yanıt0
çotanak 28:

erzurumspor son 15 dk. resmen dalga geçti. helal olsun.

13
3
yanıtYanıtla
nevzat:

hava biraz ılık olaydı iyiydi

12
2
yanıtYanıtla
Afyonlu:

abdullah avcı ve oğuzhan özyakupu Beşiktaş a getirenlerin Allah belalarını versin

5
7
yanıtYanıtla
bjk 123:

he yav hee hee basın toplantısın da inanın kendisi de nasıl konuştuğu bilmiyordur.

8
1
yanıtYanıtla
Özcebeci:

Biz de böyle bir hoca görmedik. . . . . . Sen hoca mısın?

5
3
yanıtYanıtla
Devran Döner:

Sergen Yalcinin Ayak sesleri duyulmaya baslandi bana göre Göztepe macindada alinacak kötü sonucla Abdullah Avci abimize yol gözüküyor gibi ama burada kesinlikle onun sucu yok cünkü hic Transfer yapamiyan bir yönetime denk geldi benim anlamadigim paraniz planiniz yoksa ne diye yönetime talip oluyorsunuz anliyan varsa yazsin

5
2
yanıtYanıtla
ahmet1903:

hiç transfer yapmayan hocanın takımı erzurumun kadrosundan daha mı kötü? kesinlikle taktiksel hatalar sonucu yenılıyoruz. hoca değil abdullah

yanıt1
yanıt1
Yanlış Bilgi:

Şuan yönetim cebimden 100 milyar dolar koyup transfer yapıcam dese yapamaz. Yeni kuralları pek takip etmiyorsunuz sanırım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title