Haberler

Abdullah Avcı, Fatih Altaylı'ya 500 bin liralık tazminat davası açtı!

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Altaylı'ya, "Ne oldu, altına yaptın. Abdullah Avcı, sen kim oluyorsun" sözleri sonrası 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bir televizyon programında kendisine hakarete varan sözler kullandığını dile getirdiği Fatih Altaylı'yı mahkemeye verdi. Abdullah Avcı cephesinden 'Kamuoyuna Duyuru' başlığı ile yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı:

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Abdullah Mucib Avcı'ya karşı Gazeteci Fatih Altaylı'nın Habertürk'te yayınlanan 7 Ekim 2019 tarihli Spor Saati Programı'nda sarf etmiş olduğu hakaret boyutuna varan sözleri neticesinde Fatih Altaylı'ya karşı İstanbul Anadolu 14. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 500.000 TL'lik manevi tazminat davası açıldığını ve Fatih Altaylı'nın ilgili programda Sayın Abdullah Avcı nezdinde kullanmış olduğu sözlerin 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu uyarınca hakaret suçunu oluşturmasından dolayı ayrıca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyunun dikkatine sunarız."

Abdullah Avcı, Fatih Altaylı'ya 500 bin liralık tazminat davası açtı!

PARAYI VAKFA BAĞIŞLAYACAK

Teknik adamın davayı kazanması halinde elde edilecek tazminat tutarını, toplum yararına bir vakfa bağışlayacağı belirtildi.

FATİH ALTAYLI NE DEMİŞTİ?

Fatih Altaylı, Abdullah Avcı'nın "Antrenörlüğüm sorgulanamaz" sözlerine, "Ulan hangi başarı? A Milli Takım'a gittin, madara olarak geri geldi. Çeşitli ilişkiler sayesinde Başakşehirspor'da 4 yıl kaldın. Bunların 2 yılında çuvalladın. En tepeden kollanarak, desteklenerek... Ne oldu, altına yaptın. Sen kim oluyorsun Abdullah Avcı başarıdan söz ediyorsun. Büyük bir ukalalık, züppelik içinde 'Benim başarılarım sorgulanamaz' diyor. Olmayan bir şey sorgulanamaz." demişti.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Altaylı Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (16)

savas:

adam doğru demiş hakarette yok

16
3
yanıtYanıtla
GADDAR:

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN. . . . . . . . . . . . . . .

14
3
yanıtYanıtla
azzzgııınn:

doğru söyleyeni mahkemeye veriyolar. napsın yalanmı söylesin ayıptır.

11
4
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

adam yalanmı dedi abdullah avcı kim ya ne başarısı var ülke futbolunda allah aşkına

10
4
yanıtYanıtla
PALA:

fatih altaylı kimsenin söyleyemediklerini söyledi. kaybedersede gider parasını öder

9
4
yanıtYanıtla
...:

Çalışmayan bozuk saat bile günde iki kez doğru zamanı gösterir. Fatih altını üstünü karıştırmasaydı 12 den vur muş tu. . Yalan söylediğini iddia eden var mı ?

12
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Fatih Altayli''yi hazmetmem ama burda Avci hakkinda söylediklerini tastikliyorum.

11
0
yanıtYanıtla
anlam çok değişiyor:

Fatih Altayli''''yi hazmetmem değil Fatih Altaylı''dan HAZZETMEM olacak. hazmetmek ''''sindirmek'''' demektir. hazzetmemek ise hoşlanmamaktır.

yanıt6
yanıt0
UAGS:

apo kovulacak para lazım galiba

8
0
yanıtYanıtla
Cehat:

Evet çok doğru söylemiş Avcı, Beşiktaş başarısı tarihe geçecek. Tartışılmaz.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title