Haberler

Abdülkadir Ömür, Golden Boy'a aday gösterildi!

Güncelleme:

Tuttosport'un Avrupa'da oynayan 21 yaşın altındaki en iyi futbolcuya verdiği Golden Boy ödülünün adayları açıklandı. Listede yer alan tek Türk futbolcu, Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür oldu.

İtalyanların ünlü spor gazetesi Tuttosport'un 2003'ten bu yana her yıl Avrupa'da top koşturan 21 yaşın altındaki en iyi futbolcuya verdiği Golden Boy (Altın Çocuk) ödülünün bu seneki adayları açıklandı. Tam 100 ismin yer aldığı listedeki tek Türk oyuncu ise yaz transfer döneminde adından sıklıkla söz ettiren Trabzonspor'un 19 yaşındaki yıldızı Abdülkadir Ömür oldu.

15 EKİM'DE KAZANAN BELLİ OLACAK

Geçtiğimiz yıl Ajax'ın stoperi Matthijs de Ligt'in kazandığı ödül, 15 Ekim'de sahibini bulacak. Ödülü kazanan futbolcu; Tuttosport'un yanı sıra Bild, Blick, A Bola, L'Equipe, Corriere dello Sport, La Gazzetta dello Sport, Marca, Aftonbladet, Sport Express, De Telegraaf, SportDay ve The Times gibi Avrupa'nın önemli gazetelerinden seçilen jürilerin oylarıyla belirlenecek.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

karadenizin Gururu:

ilk sirada suan 50 oy farkla

17
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Taraflı tarafsız gurur duymak gerek

16
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

büyük topçu olacak

16
1
yanıtYanıtla
...:

Herkesi oy kullanmaya çağırıyorum

12
1
yanıtYanıtla
NEDEMEKKKK:

OLDU. . BAŞ ÜSTÜNE. . BAŞKA EMRİN VARMI. . . RİCAN OLUR

yanıt0
yanıt3
12345:

TS kendi çıkarları için çocukların geleceği ile oynuyor. satmayız da satmayız diyor ama gelen tekliflerden bir tanesini değerlendirse bu yetenekli çocuklar çok daha iyi yerlere gidecekler.

3
9
yanıtYanıtla
Türk:

takı ayırt etmeksizin her türkün oy vermesi lazım Türkiyeyi temsil ediyor

10
0
yanıtYanıtla
eses:

Galatasaray''dan Basış Zeren de var listede

0
8
yanıtYanıtla
gley gley:

o kim la

yanıt2
yanıt2
Bir Galatasaraylı:

Oyumu kullandım Abdulkadir kardeşime. İnşallah çok çok iyi yerlere gelir hem Trabzonda hemde Milli takımda.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title