Haberler

A Milli Takımımız sahaya Plevne Marşıyla çıktı!

Güncelleme:

A Milli Takımımız Fransa maçı öncesi ısınmak için sahaya çıktığı anda hoparlörden Plevne Marşı çalındı. Tribünleri hınca hınç dolduran taraftarlarımız büyük bir coşkuyla oyunculara tezahüratlarda bulundu.

A Milli Takımımız, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 3. maçında Fransa ile karşılaştı. Konya Büyükşehir Belediye Stadında oynanacak karşılaşmayı Sloven hakem Damir Skomina yönetti.

Zorlu maçta tribünler hınca hınç doldu. Oyuncular maç öncesi ısınmak için sahaya Plevne Marşıyla çıktı. Oyuncuların sahaya çıkışı sonrası tribünler adeta yıkıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (22)

ASLI:

KORTUĞUM BAŞIMA GELDİ LAN MAÇDA BÖYLE BİR MARŞ ÇALMAK NE KAFA YA. . . SANKİ MAÇA DEĞİL SAVAŞA HAZIRLANIYORLAR. KONYA GİBİ BAĞNAZ BİR ŞEHİRE MİLLİ MAÇ VERİRSEN NE BEKLERSİNKİ ZATEN.

8
42
yanıtYanıtla
Başka ülkeye:

Hadi değişik başka ülkeye beğenmiyorsan burası tarihi büyük bir ırkın islam ile şereflenmiş toprakları. Bu marşlar bizim gururumuz ve çalmasında sorun yok dip not savaşacağımız zamanı biliriz biz hadi bay

yanıt9
yanıt2
Deliler delisi:

Sözlerine dikkat et

yanıt4
yanıt2
KONYALI:

ASLIMISIN MARSLIMISIN BELLİ DEĞİL UKALA SÖZ KONUSU MİLLİ TAKIM SEN KONYAYI ELEŞTRİYORSUN SENİN HADDİNEMİ KONYAYI ELEŞTİRMEK HADDİNİ AŞMA OLURMU MARSLI

yanıt5
yanıt0
görgüsüz:

çok saçma

0
14
yanıtYanıtla
AVRUPANIN HASTA ADAMI OSMANLI:

FUTBOLCULARA KOYUN SENDROMU AŞILADILAR DEMEK HIMMMM

2
11
yanıtYanıtla
Misafir:

Piskopat mısın acaba?

yanıt2
yanıt0
ali:

rezilsin

yanıt7
yanıt0
TATAR:

sen Osmanlıya kurban ol

yanıt3
yanıt0
piso:

Asli akilli ol adam ol defol bu topraklardan gitmiyorsa hosuna

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title