Haberler

6 ay hapis cezası alan Ronaldinho'nun hapishanedeki ilk görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme:

Sahte pasaport düzenlediği gerekçesiyle Paraguay'da tutuklanan ve 6 ay hapis cezasına çarptırılan Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho'nun, hapishaneden ilk görüntüsünü bir gazeteci paylaştı.

Brezilya futbolcunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olan Ronaldinho, sahte pasaport düzenlediği gerekçesiyle tutuklandı ve 6 ay hapse mahkum edildi. Paraguay Devlet Mahkemesi, ülkeye sahte pasaporla giriş yapmaya çalıştıkları gerekçesiyle eski Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldo de Assis Moreira ( Ronaldinho ) ve kardeşi Roberto de Assis Moreira'nın tutuklanmasına karar verdi.

"ÇOK GÜÇLÜ" MESAJIYLA PAYLAŞTI

Cezaevine gönderilen Ronaldinho'nun hapishaneden ilk karesini Unicanal'da çalışan Paraguaylı gazeteci Hernan Rodriguez, sosyal medya hesabından paylaştı. "Çok güçlü" başlığı ile Twitter hesabından Ronaldinho'nun ilk fotoğrafını paylaşan Hernan Rodriguez, efsane futbolcunun gülüşünden hiçbir şey kaybetmediğinin altını çizdi.

6 ay hapis cezası alan Ronaldinho'nun hapishanedeki ilk görüntüsü ortaya çıktı

TEKRAR HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Cuma günü gözaltına alınan Ronaldinho ve kardeşi ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Ancak Paraguay'da savcılığın harekete geçmesiyle yeniden ifadeleri alınan iki isim çıkarıldıkları mahkemede tutuklanmıştı. Bakanlıktan konu ile ilgili yapılan açıklamada "Oyuncu Ronaldinho, sahte içerikli bir kamu belgesi kullanmakla suçlanmaktadır" denilmişti.

Olayın yaşandığı gün soruşturmayla ilgilenen savcı Federico Delfino, iki kardeşin suçu fark etmeden işlemesi sebebiyle tutuklama yoluna gitmeden mahkemeden farklı bir şekilde cezalandırılma talep etmişti. Ancak yargıç Mirko Valinotti, aksi bir karar alarak bir sonraki mahkeme sürecine kadar ikilinin tutukluluğuna karar verdi.

Ronaldinho ve kardeşi, kısa süre içerisinde tekrar hakim karşısına çıkacak. İkilinin soruşturma sürecinde tutukluluklarının devam etmesi veya serbest bırakılması yönünde karar verilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ronaldinho Paraguay Haberler

500

Yorumlar (7)

gsli:

keşke şike yapanları da böyle atsalar içeri

8
1
yanıtYanıtla
1907:

kim şike yaptıysa

yanıt4
yanıt1
BUNAK:

BEN HALA İNANMIYOM. BİRİ BENİ CİMCUKLESİN LAA

6
0
yanıtYanıtla
NERDEN NEREYE SöHRETi SADECE DOGUSTAN ZENGiN:

DOGUP YASAYACAKSIN SONRADAN GELEN SöHRETiN öMRü COK KISA OLUR HATTA HAYATINI KARARTIR

5
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

ADAM HER DAİM GÜLÜMSÜYO LAA. İÇERDE BİLE MARKA TERLİK EŞOFMAN FLN

3
0
yanıtYanıtla
hayata gülümse...:

adam hep pozitif yaşıyor mutlu hayatından demek ki hayata gülümse. . .

yanıt1
yanıt0
volkan:

bu adam futbol ve reklam gelirleriyle birlikte 30lu yaşlarında dolar milyarderi olmuştu demek ki doyumsuzluk ve aç gözlülük sonunu hazırladı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title