Haberler
Güncelleme:

Kadına şiddet son bulmuyor! 4 aylık eşine pompalı tüfekle ateş açtı

Adana'da bir şahıs, henüz 4 ay önce evlendiği ve aynı zamanda amcasının kızı olan eşini pompalı tüfekle yaraladı. Genç kadın ağır yaralanırken, kocası kayıplara karıştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Burak:

Kadina siddetin son bulmasi icin devletin calismasi yokki niye son bulsun....yilda 2500 kisi cinayetlere kurban gidiyor rakamlara bakan varmi..millet memnun ama yola dewam padisaha ve altin musluklu saray mutlu olsunda gerisi teferruat..yorumu begenmeme oranindan hakli oldugumu anlicaksiniz cunku vatan millet onemsiz bu topluluk icin once saraydaki vatanin onemi hslkin onemi yok...ewet suruyu bekliyorum yorum begenmemeleri icin

3
1
yanıtYanıtla
ŞİMDİKİ EVLİLİKLER ...:

İnsanlar evlenirken sadece maddi olanakları düşünmemelidirler. Flört döneminde canım cicim demeler ile olmuyor bu iş. Eşler her konuyu konuşmalıdırlar. Kişisel çıkarlar ön planda olmamalıdır. Sadece maddi çıkarlar konuşulmamalıdır. Felsefik düşünülmesi gerekir. Mesela çocuğumuz olursa onu parka götürür müsün? Ödevlerine yardım eder misin? Anlaşmazlığa düştüğümüzde orta yolu bulmak için çabalar mısın? A '' dan zye her konuyu konuşmak gerekir. Yeni evliliklerde maalesef bunlar konuşulmuyor.

1
0
yanıtYanıtla
Recep:

Bu olayi politikaya yorumlayandan hayred ediyorum. Bu olayda kesin kiskanclikwar bencenlik w

0
0
yanıtYanıtla
Milli:

Insanlarin maneviyatini kuvvetlendirmeden Allah korkusunu kadin erkek herkesin kalbine koymadan bu isler cozulmez kadini koruyacagiz diye erkeklere zulmetmekte cabasi unutmayin mutlak adalet sahibi Allahtir c. c. onun emrine uyulursa sorun kalmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title