Haberler
Güncelleme:

Afganistan ve Pakistan'ı vuran depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi

Afganistan ve Pakistan'ı vuran 6.5 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükselirken, 204 kişi de yaralandı. Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi tarafından yapılan açıklamada depremin Hindistan, Özbekistan, Tacikistan, Kazakistan ve Türkmenistan'da hissedildiği belirtildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

haksız mıyım:

bu yoksulluk içinde Afgan kardeşlerimiz türkiyeye 60 bin dolar para toplayıp, elçiye teslim ettiler. deprem dolayısyla. Allah yardımcıları olsun

103
12
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Kurtuluş Savaşında Cumhuriyetin in ilk yıllarından berrri ,Dost Afganistan halkı her zaman Karşılık beklemeden , gücü yettiğince maddi manevi Türkiye Cumhuriyeti nin ve halkının yanında olmuştur. Rabbim yardımcıları olsun..

101
12
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Allah yardım etsin. en azından Arama Kurtarma ekiplerimizi gönderebiliriz. Arama kurtarma ekibinde görev almak isteyenler de katılabilir hem de eğitim ve tecrübe edinmiş hem de yardım etmiş olurlar.

62
4
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Depremin olduğu ülkeler Türkiye Suriye Afganistan Pakistan hepsi müslüman ülkeler. Depremlere müdahale edilebiliyorsa araştırılması ülke güvenliği meselesi haline geldi.

8
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title