Haberler

220 milyon euroluk Galatasaray-Fenerbahçe derbisi

Güncelleme:

Süper Lig'de sezonun maçı olarak gösterilen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi iki takımın değeri 220 milyon euro olarak belirtildi.

Tarihinde 390. randevuya Türk Telekom Stadyumu'nda çıkacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi, maliyeti itibariyle de Türkiye profesyonel liglerinde oynanacak olan en maliyetli müsabakaya sahne olacak. Yeni sezona büyük rotasyon yaparak başlayan ve transferin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe, bu sezon Gustavo, Muriqi, Kruse, Zanka, Rodrigues gibi isimleri kadrosuna kattı.

Sarı lacivertlilerin toplam takım maliyeti ise 83 milyon 600 bin euroyu buldu. Fenerbahçe'nin kadro değerinde ise en pahalı oyuncular arasında 12 milyon euroluk değeriyle Max Kruse ve 11 milyon euro ile Victor Moses yer aldı. Sarı lacivertlilerde maliyeti en değerli 3. futbolcu ise 10 milyon euro ile Luis Gustavo oldu.

LİGİN EN DEĞERLİSİ GALATASARAY

Son iki sezonun şampiyonu sıfatıyla derbiye çıkacak olan Galatasaray ise piyasa değeri Süper Lig'in en değerlisi oldu. Transfermarkt'ta yer alan veriler baz alındığında sarı-kırmızılı kulübün toplam maliyeti 136 milyon 300 bin euro oldu. Sezona Falcoa, Seri, Lemina gibi yıldızları alarak başlayan sarı-kırmızılı takımın piyasa değerinin en maliyetli ismi ise 25 milyon euro ile Michael Seri. Seri'yi 23 milyon euro ile Steven Nzonzi takip etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Telekom Stadyumu Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

BJK MUSA:

''TÜRK GAZETELERİNDE DOĞRU OLAN TEK ŞEY TARİHTİR. '' (HAİM REVİVO)

5
0
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLEK:

demek ki fenevin değeri 83 milyon 700 bin euro. ezikler sizi.

2
3
yanıtYanıtla
ğalip:

Duran denen dallama sen asıl değerin ne olduğunu yarin akşam sahada görürsün.

yanıt2
yanıt1
KAFAMDA DELİ SORULAR:

ULAN SADECE 17-18 YAŞINDAKİ MBAPPE 300 MİLYON DOLAR

0
0
yanıtYanıtla
Akrep:

Öttürecez cik cik fenevcik leri.

0
0
yanıtYanıtla
zehirliakrep:

yilan cviyan akrebi öldürmek insanliga fayda verir

yanıt0
yanıt0
CANMEN:

SIRA FUTBOLCU VE TEKNIK HEYETTE. . . . ACIL IHTIYAC DUYULAN. . . DOYASIYA BIR FUTBOL SöLENI VE KARSILIKLI SAYGI. . . BELKIM BI TARAF üC PUAN ALACAK, YADA BIRER PUAN OLACAK. . . AMA KAZANAN IKI TARAF OLACAK. . . BAZI KöR FANATIKLIK. . . KI BU ARTIK YöNETIM VE BASKAN SEVIYESINE KADAR VARDI. . . ASILABILIRSE. . . HER IKI TAKIMIMIZA EN IYI DILEKLERIM. . .

0
0
yanıtYanıtla
vezir42:

abartmayın bizden daha pahalı 10 tane futbolcu var :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title