Haberler

Malatya'da Trafik Kazası: 13 Yaralı

Güncelleme:

Malatya'nın Darende ilçesinde iki minibüsün çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.

Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Sadık Coşkun'un (47) kullandığı 44 DZ 613 plakalı minibüs, Malatya- Kayseri karayolu Akçatoprak mevkisinde, karşı istikametten gelen gurbetçi Hacı Kaynak (43) yönetimindeki VD 840-R yabancı plakalı minibüsle çarpıştı.

Yol yapım çalışması nedeniyle ulaşımın iki şeritten kontrollü olarak sağlandığı karayolunda meydana gelen kazada, sürücüler Coşkun ve Kaynak ile araçlarda bulunan Hatice (49), Mehmet (30),  Bircan (7), Hamza (18), Zehra (7) ve bedensel engelli Gökhan Coşkun (22), Güzel (42), Ercan (22), Ferhat (12), Serhat (6) ve Mehmet Sıddık Kaynak (15) yaralandı.

Yaralılar, polis ve jandarma ekipleri ile yoldan geçenlerin yardımıyla minibüslerden çıkarılarak ambulanslarla ve araçlarla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, hastaneye gelerek İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hacı Güneşli'den kazayla ilgili, Başhekim Erhan Berk'ten ise yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yaralıları ziyaret eden Aktaş, geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Malatya Beydağı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza nedeniyle Malatya-Kayseri karayolunda ulaşım bir süre aksadı.

Gurbetçi Kaynak ailesinin, yaz tatilini geçirmek üzere Hollanda'dan Elazığ'a gitmek için yola çıktığı öğrenildi. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Gökhan Coşkun Kayseri Darende Malatya Yerel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title