Haberler

Lisede Münazara Turnuvası

Hisarcık Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü tarafından münazara turnuvası düzenlendi.

Hisarcık Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü tarafından münazara turnuvası düzenlendi.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu amfisinde gerçekleştirilen münazara turnuvasının finalinin açılış konuşmasını yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan Kilitci, "Münazara daha çok eğitimde görülen karşı fikirlere saygılı olmayı benimseten, ileri sürülen düşünceyi en iyi şekilde savunmayı amaçlayan bir tartışma türüdür. İnsanlar birbirinden fiziken ve ruhen farklı olduğu gibi düşünce tarzı olarak da farklıdır. Bizim amacımız da karşımızdakinin düşüncesine saygı göstermek, kendi düşüncelerimizi dayanaklarla açıklamak ve düşünce farklılıklarıyla birlikte doğruya ulaşmak olmalıdır. Biz de okul olarak bu yıl münazara yarışmamızın ilkini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Okulumuzda turnuva usülü yaptığımız münazaralarda 11/A ve 11/B sınıfları rakiplerini eleyerek finale çıkmayı başardılar. Bu iki sınıfımız hükümet ve muhalefet olarak bugün "Kadına toplumsal hayatta pozitif ayrımcılık sağlanmalı mı, sağlanmamalı mı" konusunu tartışacaklar" diye konuştu.

Münazara turnuvasının finalinde hükümet takımını Mustafa Uludoğan, Rabia Ertekoğlu ve Hatice Gülşen, muhalefet takımını ise Nazmiye Çalışmaz, Akın Çetmi ve Fatma Coşar isimli öğrenciler temsil etti.

15 saat süren münazara maçını Muhalefet takımı kazandı. Her iki gruba Garnizon Komutanı Uğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık Meslek Yüksek Oklu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Aykut Acar ve İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem tarafından madalya verildi.

Jüri üyeliklerini Müdür Yardımcısı Sebiha Kaya, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Hasan Kilitci ve Halil İbrahim Reçan'ın yaptığı münazara turnuvası finaline Garnizon Komutanı Uğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık Meslek Yüksek Oklu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Aykut Acar, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Özdemir, öğretmen ve öğrenciler katıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Çalışkan Hisarcık Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title