Haberler

İftara Giderken Kaza Yapan Kız Kardeşler Toprağa Verildi

Güncelleme:

Trabzon'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki Asiye Demir Solak ile kız kardeşi 19 yaşındaki Ayşegül Demir toprağa verildi.

Trabzon'da iftara giden iki kız kardeş dün akşam saat 19.00 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu Yeni Mahalle mevkiinde kaza yaptı.

KONTROLDEN ÇIKARAK TAKLA ATTI

İl merkezinden Giresun yönüne giden Asiye Demir Solak'ın kullandığı 61 AJ 776 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Orta refüjü aşarak karşı şeride geçen araç, Trabzon'dan Rize istikametine seyir halinde olan Osman Zeki Çırak yönetimindeki 61 T 0077 plakalı ticari taksiyle çarpıştı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Bu sırada aynı yönden gelen A.Y.'nin kullandığı 61 AP 211 plakalı otomobil de kaza yapan iki araca çarparak durabildi. Kazada sürücü Asiye Demir Solak ile kardeşi Ayşegül Demir ve taksi sürücüsü Osman Zeki Çırak olay yerinde, ağır yaralanan Mihriban Sağlam da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada abla ve kız kardeşlerini kaybeden 23 yaşında Birsen Demir ile 24 yaşındaki Elif Demir ise yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

İFTAR YEMEĞİNE GİDERKEN CAN VERDİLER

Bu arada, Trabzon Liman İşletmesi'nde çalışan Asiye Demir Solak ile kardeşleri Ayşegül, Elif ve Birsen ile iş arkadaşı Mihriban Sağlam'ın, iftar yemeğine katılmak için Akçaabat İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.


SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Feci kazada yaşamını kaybeden Demir kardeşler, Düzyurt Mahallesi'nde öğle namazı sonrasında toprağa verildi. Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"AŞKIM NEREYE GİDİYORSUN"

Kaybettiği çocuklarının tabutlarına sarılan baba Alaattin Demir gözyaşı döktü. Kazada can veren Asiye Demir Solak'ın ayakta durmakta zorluk çeken eşi Mustafa Solak ise, 'Aşkım nereye gidiyorsun' diyerek gözyaşlarına boğuldu. Demir kardeşlerin arkadaşları ve yakınları da aileyi teskin etmeye çalıştı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karadeniz Sahil Yolu Mustafa Solak Asiye Demir Trabzon 3. Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (1)

İRFAN61:

kazada hayatını kaybedenlerden ''Mihriban sağlam'' çocujkluk arkadaşımın kareşiydi :( trabzonda aynı mahallede yan yana everimiz ve küçüklüğünü bildiğim mihribanım abisinin gülü :( daha dün ilk okula giderken abi abi diye peşimizde dolaşırdı hep gülücükler saçan o tatlı masum yüzü hep aklımda. canım kardeşim abisi kahrolmuştur acıdan kan kardeşim benim mekanın cennet olsun abisinin bitanesi :''(

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title