Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Güncelleme:

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın koruma sayısının arttığına yönelik çıkan haberler üzerine gazeteciler bu konuyu Erbaş'a sordu. Erbaş ise defalarca sorulan soruyu yanıtlamadan yürümeye devam etti.

"Tasarruf tedbirleri" kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve bakan yardımcılarının koruma sayısının azaltıldığı açıklanırken Diyanet İşleri Başkanlığı'nda önceki yıllarda 2 olan koruma sayısının, Ali Erbaş'ın döneminde 6 kişiye çıktığı iddia edildi. Gazeteciler, Erbaş'a bu iddianın doğru olup olmadığını sordu ancak bir türlü cevap alamadı.

LÜKS MAKAM ARACI TARTIŞMALARI SONRASI YÜRÜYEREK GELDİ

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kocatepe Camisi fuar alanında Türkiye Diyanet Vakfı Devri Alem Gençlik Fuarı'na katıldı. Lüks makam araçları ve kiralamaları nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Erbaş'ın fuar alanına Türkiye Diyanet Vakfı binasından yaya olarak gelmesi ve yine yaya olarak dönmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

"KORUMA" SORUSUNA BİR TÜRLÜ CEVAP VERMEDİ

Erbaş, çıkışta koruma sayısının arttığı yönünde kendisine yöneltilen soruyu yanıtlamadan yürümeye devam etti. Gazeteciler ısrarla soruyu defalarca sorsa da Ali Erbaş'ın duymazlıktan geldiği görüldü.

KORUMA SAYISI 2'DEN 6'YA YÜKSELDİ

İddialara göre; eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez döneminde 2 olan koruma sayısı, Erbaş döneminde 6'ya yükseldi. Ali Bardakoğlu'nun Diyanet İşleri Başkanlığı dönemindeki koruma sayısının ise yalnızca 1 olduğu öğrenildi.

YILLIK MAAŞLARI YAKLAŞIK 4 MİLYON LİRAYI BULUYOR

Başkanlık makamına bağlı çalışan kadın korumalardan birinin Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın eşi Seher Erbaş'ı koruduğu iddia edildi. Öte yandan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ı koruyan görevlilerin bir aylık maaşları toplamının 300 bin TL olduğu da diğer iddialar arasında... Yıllık maaşları 3,6 milyon TL'ye ulaşan korumaların yurt dışı görevlendirmelerde de döviz cinsinden yolluk aldığı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ali Erbaş 3.Sayfa Politika Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500

Yorumlar (98)

Hamit Gündoğdu:

İslam'ı kullanarak İslam'la alakası olmayan yanlış bir irade ortaya koyan bu zihniyet hiristiyan aleminin elini güçlendirmiş gibi... Zira yanlış hareket ve azami boyutta lüks yaşayanlar hıristiyanlığın yayılması için misyoner hareketler yerine sözde İslam'ı temsil eden bu kişilerin yaşantılarını anlatmaları bile Hıristiyanlık adına kazanç sağlar duruma geldi. hz.omer yaşasaydı kesin bunları yok ederdi.

2439
2541
yanıtYanıtla
BASRALI HASAN:

Niye hz.Ömer cellat değil halife idi. İslam hakkında konuşmak isteyen islami bilmeli. Fakirlikte zenginlikte imtihandır.Zor olan zenginlik imtihanıdır. Kaldı ki burası o şahsın mülkü değil. İlla müslümanlar çadırda mi yaşamalı?

yanıt413
yanıt125
Hamit Gündoğdu:

Basrali kendini bile izzah edecek durumda değilsin ve boşa anlamsız bir yorum yapmışsın..

yanıt82
yanıt282
Hek Tor:

Gün gelecek hepsinin herşeyin hesabı sorulacak, ama öte tarafta değil bu tarafta...

yanıt90
yanıt72
VEFA:

En iyisi Diyanet işleri başkanı Cübbeli Ahmet hoca olsun. Yakışırrr!...

yanıt22
yanıt36
Hamit Gündoğdu:

Ben gerçek inancı olup bunun yaşamayan veya dini kamuflaj olarak kullanıp yaşantısına yansıtmayan üst düzey yetkilinin insanlar üzerinde bırakacağı etkiyi ifade etmeye çalıştım ve konuyu takip eden herkesinde bikgisinde olan bir durum.. ben troll falan değilim ve inancım Allah ile benim aramdaki bağ kadardır, takdirde edecek Allah'tır.. uzman ve prof.da değilim.. doktora şikayetimi söyleyecek kadar bilgi sahibiyim gerisi doktora kalmıştır.. ama doktor yanlış yolda ise bunuda hissederim..

yanıt18
yanıt46
VEFA:

Murat sen allame-i cihansın kardeş, en iyisi seni başkan yapsınlar.

yanıt4
yanıt18
Can null:

Kim bu ya ne koruması buna :(:(:(

1749
1125
yanıtYanıtla
İSKOÇYALI:

Sarayın sihirbazı.

yanıt1518
yanıt949
VEFA:

İskoçyalı, sevdim seni.

yanıt9
yanıt0
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title